- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
enemy107
senior tag
válasz
akoska07 #19733 üzenetére
Hűtőm még mindig.
Épp rendelni akartam egy grossclocknert, vagy egy ninját, amikor elromlott a monitorom.
Hűtő helyett azt kellett vennem, de hamarosan meg lesz az is, (egy bő hónap.)
És adok az E5800-nak.
Olyan hűtőt akarok, ami hatékony, és jó minden, vagy majdnem minden platformhoz. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
akoska07 #19662 üzenetére
Mondjuk akármennyire is "szidják" az uj procikat,
mondják,hogy nem lesz jó...
azért 8 mag alapórajel 3.6GHz-en kellemes lehet
4.2GHz a turbó,még erőlködni sem kell a tuninggal.az egyik legjobb alaplap is majdnem annyiba kerül mit a 8150,
de "kisebb" is elég lehet hozzá.
most akciósan nyomják az asus sabertooth-ot kb 40k. -
-
válasz
akoska07 #19622 üzenetére
Beteg vagyok nagyon, írtam feljebb, ne kötekedjé!
Imádok olvasni, eszem a könyveket, inkább a buta ph-sokat szidjuk köös erővel, ne te engem.
Tom mik mehetnek listába, azért kérdem, h van-e kivételezés, de akkor kűdöm a primeozást, h örüjjé.
Az 1. Quad mezei p5q-ban lakott, onnan p45-ds4-be ment, majd kukába-->eláztatták.
A 2. az p35-ds3p-ben kezdett, majd P5Q Deluxeban élte ki magát, azt a párost nagy marhaság volt eladni, azóta is visszasírom a true-mmal és 1066-os g.skill pk ramjaimmal egyetemben.
A 3. a mostani procc, ami ebben volt az előző tulajnál is, a lappal jött hozzám és marad is ebben, hacsak nem kattanok be és veszek egy csúnya fujj ud3p-t, ezt meg adom el, vagy a procc megy és vmi 5GHz körüli E8400/8500 jön 600-as fsb-re, mert duoval ez a lap álom.
Miért kérded meik mibe volt? Most a vcore le, vnb és vfsb fel tanácsod meghallgatva meglódult, 4GHz megy egyre jobban, nemtom ménem csináltam eddig, duoknál nálam is bevett szokás volt. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
akoska07 #19624 üzenetére
Hoho... Na.
Épp néztem az adatlapod, hogy JúkéLY.
Én már leálltam, ugye a ramok 1066-osak, 1333 felett nem nagyon hajtom a hynix-eket. Nagyobbakat meg nem nagyon tervezek venni manapság. Proci az lehet bírná a strapát hűvösebb klímával, nagyobb fesszel, csakhát a ramok..
-
válasz
akoska07 #19620 üzenetére
Azt hiszem attól, hogy nem tudom belőni a gépet oda, ahová szeretném, még ismerhetem a felállást.
Ez már a 3. quadom, a 2. L830B550-em. Az előző egy felső közepes L830 1,16V vides példány volt, hülye fejjel eladtam. Ez most a világlegjobb, amim van, 1,12V viddel, de cserébe sokkal jobban melexik az előzőnél, de legalább borzasztó rossz a kontaktja a lappolt hűtőmmel.
Abszolút tisztában vagyok a procim képességével, a lap az, ami teljesen felemészt.
Most 4gigát 1,17V-al Linxelem. olyan screen kerülhet listába, ahol az everest nem főablakban mutatja a feszeket, hanem oldalsávon és nem prime megy, hanem linx?
-
válasz
akoska07 #19607 üzenetére
Ne haragudj, hogy eddig nem írtam, 7végi agyelhagyós buli után még össze sem szedtem magam, de olyan beteg lettem ma napközben,hogy a lélek is csak hálni jár belém. (3 nap alatt kialszom).
Feszeim 4GHz-hez (8,5x471):
CPU: 1,19V
PLL:1,57V
NB:1,24V
VTT:1,24V
SB:1,14V.
8,5x500 éppenhogy megy ezen:
CPU:1,3V
PLL: 1,63V
NB:1,5V
VTT:1,45V
SB:1,28V
500 az linxezhető, de sok feszt kér 471-hez képest, efölött fagyi van mindenhol. Néh kell neki ref buzera, néha csak alap refekkel indul... Nem értem én ezt, clock skew-at nem babráltam csak,d e azt sem tudom róluk, hogy mik...
Tényleg köszönök minden segítséget!
u.i.: E6500-nál a 45 nanosokhoz képest mondtam, h gyalázza őket. -
válasz
akoska07 #19604 üzenetére
Ha már így szórakozhatnékotok van, vki kitalálhatná hogyan toljam 500 fölé fsb-ben a M2F-mat Q9550-el. Meg kéne nekem is vmi olcsó Cedar, vagy vmi alja duo (45nm 6500, 5800, 7300...) Haver polcról levett E6500-a joruska.com-os összes 6xxx-et bedarálja, csak nincs semmi valid, meg haver nem ér rá kitesztelni, kölcsönkérem, meglesem mit tud, vagy azzal ciki jönni?
-
enemy107
senior tag
válasz
akoska07 #19579 üzenetére
Látom ez is szépen megy.
A feszt a bios-od, milyen határok között kezeli hozzá?
Nekem csak 1V-1.4V-ig tudtam állítani. Magasabb lehetőség nem volt.
Ezért is nincs max oc eredményem. Mire elküldtem volna lipinek, elkelt.
Cedar Mill-en futtattam DIRT3-at 8800GT-vel. Feltöltöttem a videót róla youtubra, csak nem tudom lehet-e youtube linket kitenni. -
kop8
őstag
válasz
akoska07 #19584 üzenetére
Igen 2magos csak a proci
Az volt a jó hogy kis feszen ment és nem melegedett, 40-45fokos volt a proci a venti maxon ment, de a ház oldala fent volt...
Lehet körülnézek majd az aprón ilyen cedar mill rendszer után második gépnek jó lenne meg tuningra is!
Minden megvan csak lap +proci kell a másik gépembe!
-
kop8
őstag
-
-
kop8
őstag
válasz
akoska07 #19568 üzenetére
Herr Z elég jó proci tadott, meg az új lapom is kicsit lehet jobb mint a régi...
Szerintem elég szép eredményt adok majd le(#19569) Bagira01
Nemtudom itt a ph-n honnan szerez pár ember egy rakat procit, nekem csak 2db van, de a gyengébb már nem is jó az új lapomba
Jó lenne ha én is válogathatnék
-
kop8
őstag
válasz
akoska07 #19562 üzenetére
Akkor jó.
Csak az a baj hogy a proci sorozatszámát nem küldtem el neked régen meg a mostanit sem tudom
Én sem tápra gondoltam, meg azt nem is cserélek, mindig lap+proci+mem+vga a cserés
(#19563) kicsipapucs
Úgy emlékszek volt valakinél nemrég jó példány, de nem eladó lehet.
-
enemy107
senior tag
-
raus
aktív tag
válasz
akoska07 #19493 üzenetére
Hello!
Prime95 26.6 X64 small es large FFT-vel 5ora, IBT es Linx-szel 5menet, Memtest86+ 4.10 usb butos valtozataval 8ora, valamint Prime95 small FFT-t + a Tessmark-ot 1024x768-ban stability test parhuzamosan a GPU-ra egy oras menetben, azonkivül a fiam kemeny 14oras jatekos napjaival
Egyedül az IBT-t meg a LinX-et nem merem hosszu orakra futni hagyni mert meghaladja a 70fokot a magok hömerseklete, de 5 menet mindig hibatlan.
.
.
.
.Most ezt sikerült beallitanom, ugy tünik a fenti sema alapjan stabil. 8.5x475_4038MHz
-
enemy107
senior tag
válasz
akoska07 #19353 üzenetére
"MSI azzal a nem tudom mivel elég viccesen néz ki
"
Utoljára ilyen hűtő ventillátoros megoldást..... Nem is tudom mikor láttam.
Van a műhelyben egy pár darab ilyen ventillátoros északi híd hűtő. Ki akartam már dobni őket, de ezek szerint jó lesz az X79 lapomhoz.
Csúnyák nagyon.Asrockon nincs is semmi hűtés a chipen, avval nem jár.
-
enemy107
senior tag
válasz
akoska07 #19324 üzenetére
Igen a többi procinak annyit tudok adni evvel az F7-essel. Barátoméban F11-el fölötte is.
Abban fogom kipróbálni, ha abban enged többet F11-el, akkor frissítek. Ha nem, akkor kérnem kell kölcsön egy lapot. Túl sok bios frissítést nem szeretem, mert nekem még minden lapom egyre rosszabb lett tőle. Majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest