- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Kollégák!
Ha egy régi pata wd vinyót használok a tesztrendszerben, akkor annak a sata2-höz képesi sebességhátránya kihátással van a tesztekre? Heaven, super pi lenne a két fő program.
-
yolan
őstag
apróban a lapom, köv hétvége után vihető, vagy beszámíthatós/cserélős asus maximus 2 formulára
-
yolan
őstag
Eddig kellemes, hűvös. Amit viszont észrevettem, hogy talán többet droop-ol, talán ez az oka annak is hogy mch-nak picit több fesz szükséges, nemtudom. Most hétvégén pest, mth, utána héten zh-k, de azon a hétvégén már mi is tesztelős estét tervezünk, kint a teraszon, remélem addig a ramomat is megtudom venni Ősitől, meg az mx-2 is megérkezik.
Láttam visszább, hogy szinte pontosan 200-220mhz-vel verte oda az ud3r a dq6-ot, hát, legalább kipróbáltad
, élménynek jó az a lap szerintem, de hétköznapra nem, pont azok miatt amiket beszéltünk, minden csicsa, stb. Bevették korrektül? Mert akkor csak időt buktál rajta. Remélem!
-
yolan
őstag
válasz
h.adam.92 #7140 üzenetére
most ahogy néztem emnnyire egyszerű, kis grafit, meg egy sín forrasztása 3 pont közé, lehet beválalok egy 7900gt-t agyonhúzni
Hogy ne csak off legyen. Akárhogy próbáltam, nem bírtam megmozgatni a magok hőmérsékletét. max 36 fokosak voltak linx alatt passzív mugen2-vel, kezdek félni hogy valami gebasz van, és nem is pontos a jelzett érték, akkor meg túlfőzöm
-
yolan
őstag
válasz
akoska07 #7120 üzenetére
mindegyikkel mértem
és ami a furcsa, ha 1500-on járatom a ventit rajta, akkor sem mozdulnak meg semerreegy kezdő eredmény a farkassal:
Ph! nicked: yolan
Processzor típus / Stepping fajta: E8400 / E0 / Q829A046 / vid: 1.25v
Alaplap típus: EP45-EXTREME
Memória típus: Crucial Ballistix 1*2Gb 800MHz CL4
Hűtő típus: Mugen 2
[link]Szerk.: bár ahogy nézem sehova sem fér be, sebaj, akkor csak mutiba
-
yolan
őstag
létezik hogy 15 perc prime small fft alatt passzívan 36 fokig melegedik mind a 2 mag
vagy valahol hiba van a mérésben -
yolan
őstag
nem alapfeszen tesztelem, hanem 3ghz-ra, 7.5*400-ra szeretném belőni, minél alacsonyabb feszen. A 400-as fsb-hez szerintem nem kell olyan irdatlan fesz az mch-nak, eddig se ds4-ben, se dq6-ban nem adtam a 400-as fsb-hez feszt a lapnak.
most a fentebb linkelt feszeket kapja.CPU PLL: 1.5v
CPU Term. (vtt): 1.1v
CPU Ref1: 0.76v
CPU Ref2: 0.8v
CPU Vcore: 1.1vVDIMM: 1.98v
DRAM Term.: 0.9v
Channel A Ref1: 0.9v
Channel B Ref2: 0.9vMCH Core: 1.14v
MCH/DRAM Ref: 0.9v
MCH Ref: 0.72v
ICH I/O: 1.5v
ICH Core: 1.1v -
yolan
őstag
Sziasztok!
Ma megjött végre az új procim.
Csak gyorsan belőttem 3ghz-re, néztem hozzá egy feszt. Tudom nem prime, csak mutiba készült.
Szerintetek 27k-ért megérte?
-
yolan
őstag
érdekelne az a betyáros proci, lenne a fentebb posztolt e6300-am beszámíthatós, kicsit tuningos darab, úgy alapfeszen 3.5ghz.
szerk.: a dq6-ot már lipi viszi, de valszeg csak 1 tesztre, ha nem tart rá utána igényt, szerintem te is elviheted tőle, de ezt majd vele kell lezsugázni. -
yolan
őstag
Sziasztok!
Egy eredményt szeretnék én is beküldeni.
Ph! nicked: yolan
Processzor típus / Stepping fajta: E6300 / B2
Alaplap típus: Gigabyte EP45-DQ6 coolermod
Memória típus: Crucial Ballistix BL2KIT25664AA80A 2Gb (1 modul)
Hűtő típus: Scythe Mugen 2
Screenshot: [link]
Illetve egy max fsb kép: [link]
Ez az 520-as fsb 7-es szorzóval pedig a max órajel, ami így 3640Mhz.
Üdv, yolan.
Netem nem volt, így valid nincs, tegnap mondta toyone, hogy f7-tel is lehet validolni net nélkül..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Logitech Z906
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest