- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
zakroland #9329 üzenetére
Grat a procihoz. Sajna nekem csak 6320-am volt, jobban szerettem mint a 6750-es procimat.
ha nem vetted még meg: E3200
(#9331) hackeeeee : Én se nagyon vágom (semennyire), de hogy vga-ra plusz pénzt nem adnék..-aggregátor meg azt mondta nem is kell
- ez tuti. majd alakul, csak lehetnék már végre gép előtt többet
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #9345 üzenetére
Azért jobb, mert 45nm-es, kevésbé melegszik, és jobban tuningolható. Annyi a hátránya hogy 266 MHz helyett 200-n megy az FSB, de ezt nem tart sok ideig megváltoztatni
Ha többet is rá tudsz szánni, akkor E8xxx-t nézz 20k körül. E7xxx szerintem a kettő között (E5x és E8x) értelmetlen.
#9344: hát ha beszámolja 7k-ért a procidat, eléggé jól jársz, mert szvsz nem ér annyit.
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #9338 üzenetére
Hardveraprós árak csak példának:
E6400 - 13k
E5200 - 12k
E5300 - 13.5kÍgy, hogy nagyjából egy árban van, mindenképpen E5xxx-t vennék, és azt még gyári hűtővel is tudod tuningolni, ha kell.
-
barnam_
nagyúr
válasz
zakroland #9329 üzenetére
Nem rossz proci az E6400 (bár ha jól tudom csak 2Mb L2 cache van benne), de abban az árban jobban megéri egy E5xxx, mert kevesebb feszültséggel is jobban tuningolható mint az E6400, + kevésbé is melegszik.
De ha már megvan: 1.5v-ig prime-olhatsz is vele, bár én tartós használatra nem adnék neki annyit. 3.6-ig még elmegy, de oda is kell neki a fesz, főleg ha B2 stepping, és fog melegedni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest