- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem meccsezek, de ismerőseim kb. 50 meccsét végignéztem, hátha megjön a kedvem. Hát nem fog
10ből 3 meccsen tuti becsúszik 1-2 látó. A többin csak sima véglények, bár ez lassan bármelyik multis játékról elmondható.
Durván felment a GO játékosszám, biztos van sok smurf meg másod-harmad csaló account, de sima játékos is sokkal több lett. Ez meg magával vonzza a nem kívánt elemeket is.Na majd Putyin elvágja az orosz netet, akkor megold pár gondot
-
törölt tag
17 SEP 2014 -
[GAMEPLAY]
– Tec9: Improved accuracy and reduced recoil.
[MISC]
– Added new spawn entities that can be placed in maps and are used and prioritized when playing arms race (info_armsrace_counterterrorist & info_armsrace_terrorist).
– Fixed only one non-primary weapon showing on spectator player panels.
– Improved performance as a spectator when the scoreboard was visible.
[OSX]
– Improved dynamic shadow support.
– Better detection of hardware capabilities to improve performance.
– Added multi-threaded rendering support.
[MAPS]
– Inferno
— Added a boiler to boiler
— Fixed a missing texture near Bombsite B -
pr1mzejEE
addikt
Eszem ágában sincs
volt egy egész jó kis inventory-m még mielőtt elkezdtem fogadni az esl cologne rendezvény alatt. Gondoltam kipróbálom, hátha bejön, de nem jött be. Egyébként még walletem sincs
Maradt pár skinem, amiből vetettem haverommal 16 db esl cologne sticker capsule.t (legends), megvárom, amíg felmegy az ára, aztán ezekkel fogok majd cserélgetni lounge-n. (vagy eladom őket és csinálok belőlük csere alapot fegyver skinekkel) -
vzsryl
nagyúr
Nem próbálkozok ilyen scam féleségekkel sosem, nem az én stílusom. Mindent próbálok önerőből elérni. Nagyon egyszerűen tradelek. Amim van, azt behirdetem, illetve folyamatosan keresem csgl-en azokat, akiknek ez kell. Illetve előre kinézek magamnak bizonyos skineket, és azokra is ráofferelek ott csgl-en (nagy ritkán küldök egy steam offert, ha nagyon sietek, de az 99.99%-ben nem jön be...).
Általában teljesen elégedettek velem a csere partnerek, mert nekik az kellett, ami nekem van. Nekem pedig az, ami nekik. Nem tehetek arról, hogy mindig overpay-elnek.
Most pl. szereztem egy elérhetetlennek hitt kést, ★ Karambit | Slaughter (Factory New). Volt tartalékban is kulcsom, és megkaptam a Howl-ért meg 50kulcsért. Ugye a Blue Steel-ért kaptam Howl-t + 30kulcsot. De előtte a Blue Steel + nyócmilliárd kulcsért sem adtak volna Slaugther-t, még MW-t sem tudtam szerezni...
Népszerű itemeket kell szerezni, ennyi.Szerk.: Ezt írta most a Slaugther-es csávó az adatlapomra: "+rep, fair and fast! "
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest