- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Neil Watts #12962 üzenetére
Bárki jelentkezhet aki pH-s tag, és lehetőleg aktív, hogy azért legyen war akár minden nap is 1-2
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Nekem sincs kifogásom ellened
-
Kassadin
addikt
válasz
Szerintem igen.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Neil Watts #12912 üzenetére
hát én már szégyellem a pofámat a q9550essel , egy i7 2600k jobban dukálna a géphez, de mondjuk egy normálisan pcre elkészített játéknál ahol maximálisan ki vannak használva az erőforrások, főleg a cpu optim, ott nincs és nem is lehet gond, csak nagyon ritka az ilyen, főleg a pc exkluziv játékoknál vagy azoknál ahol az elsődleges platform a pc, reménykedek a BF3ban hogy jól meglesz csinálva a technikai háttere
-
BeLucZ
addikt
válasz
Neil Watts #12866 üzenetére
abszolút proci függő vga szinte tök mind1 egy ős kövület is kitolja magából
-
BeLucZ
addikt
válasz
Neil Watts #12868 üzenetére
a rohadt életbe hogy 2 hete vettem meg 4 ezerért, most szívom a fogam rendesen
-
whatever
aktív tag
válasz
Neil Watts #12866 üzenetére
steamen a hétvégén 3.75 euró
kb 150-300+fps pályától, emberek számától függően, ha húzod is a procit még több -
mindfreak
őstag
válasz
Neil Watts #3352 üzenetére
Steamen keresztül elvileg bármihez hozzájuthatsz, ha fizetsz érte.
Ingyen Counter-Strike Source-t csak ATi kártyákhoz adott "kuponnal" lehet, ha van még ilyen egyáltalán... a legbiztosabb, ha megveszed eredeti HL2öt.
-
illusiON
őstag
válasz
halflifera csak cs 1.5öt és 1.6ot tudsz rakni, ebből az 1.6 ami steamen keresztül lett bevezetve.. a source változat már a HL2 motorra épül
emberek mér van az hogy amit az ATimhoz kaptam azt a gamet nem ajándékozhatom? vagy csak nekem tünt fel hogy a gift sornál csak az általam vásároltnál van guest?
mindfreak: én kvára nem kaptam CS - t a karimhoz, én vagyok csak hülye?
-
sNORh
addikt
válasz
Hali
Sajna a sima HL-el csak cs1.6-ot tudsz az accountodhoz adni HA! még hozzátudod.. én kaptam egyet, de már lenyulták a kulcsot, pedig akitöl kaptam nem aktiválta, még netet sem látott..
Üdv. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Neil Watts #3126 üzenetére
Gondolom. Én már hanyagolom a cs-t a cod4 ota. Cod4 is csak ugy jön be igazán ha hc mód-ba nyomjuk mert ugy nem fél tár kell 1 emberbe. De nagyritkán felnézek cs-s szerokra is.
-
Genius007
őstag
válasz
Neil Watts #3111 üzenetére
X1700-as ATi ????
Lehet én vagyok fáradt most, de nem emlékszek, hogy ilyen seria-t gyárott volna az ATi .." AMD Athlon 64 X2 procin "
Ha ez valami 3800+ körüli akkor cseréld is le, minimum, egy 5200+ -ra !
(az még egész olcsó) -
satomee
senior tag
válasz
14perc...?!Ne már...Ezzel tuti csúcsot döntesz...De miért nem rakod újra??
-
illusiON
őstag
válasz
miféle XP-d van? xD
3gigát látja havernak is tisztán és SATAval sincs semmi gond tudtommal nálam is müxik rendesen, szerintem rakd újra vagy tudomisén ilyet még életemben nem hallottam amit most irtál -
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3098 üzenetére
az XP a te rendszeredhez öreg ez azért kicsit erős nekem
lehet hogy csak 3 gigát lát a 4ből de azon kívül nem tudom mmiért lenne az XP régi...
-
Genius007
őstag
válasz
Neil Watts #3098 üzenetére
" Ubuntu linux 7.10... "
Naja, nekem ezeket mondhatod
Soha nem volt Linux a gépemen ! -
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3079 üzenetére
akkor ajánlom figyelmedbe Team Fortress 2 vagy unreal turnament 3mat na azok gyors játékok nem CS
-
Genius007
őstag
válasz
Neil Watts #3079 üzenetére
Olyan "gyors" !
BF2-őztem én is, igaz csak gép ellende az tényleg lassú !
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3077 üzenetére
sztem elég lassu az egész source játék 1.6hoz képest de bizt csak azért mondom mert még hatása alatt vagyok az évekkel ezelőtti 10v10 iceworldön eltöltött estéknek
-
Genius007
őstag
válasz
Neil Watts #3074 üzenetére
2Hét múlva veszel Kántör Sztrájk Szórszt ?
-
csana
senior tag
válasz
Neil Watts #3054 üzenetére
nm. még írtam valamit utólag, csak nem sikerült belefűzni az előzőbe, így új hsz lett
-
csana
senior tag
válasz
Neil Watts #3051 üzenetére
re pü.
Genius: galaxisnet.hu-n is van kulcs, ami szintén csak 4,5K, és benne van a dods, meg hl2dm. -
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3049 üzenetére
miiii?
ezt nem értem, source 1.19? hallod-e a cs 1.6 az nem source, hanem a régi motoron levő 1.6os verziója az első counter-strikenak.. counter-strike sourcehoz meg nekem van 18 verziós patchem, szerintem eredetin még több frissítés van..
de ha félreértettem és originalon van ilyen hogy source 1.9 akkor bocsánatért esedezem -
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3039 üzenetére
nálam nem tudom milyen okból de a cs source több mint 3 giga..
az 1.6 meg 1 giga némi modolással meg rengeteg + pályával.. HL2 meg eleve több mint 2-3 giga szerintem, 700 megában nem fér el ez mind, esetleg külön az 1.6. hogy linux alatt megy-e azt nem tartom valószínünek de egy tört verziót lekapsz valahonnan próba céljából az 1 megoldás lenne, vagy esetleg egy kis particióra felraksz 1 butitott gamer xp-t ami relativ kicsi mégis nagyon jó, azon biztos menne..
-
csana
senior tag
válasz
Neil Watts #3039 üzenetére
Hát hogy valós méret-e azt nemtudom, de nálam a steam-ben kicsivel többet mint 1 gigát fogalal a cs source felinstalálva.
Az hogy mit foglal magában egy csomag, az a kiadótól függ. Létezik többféle variációban is, szóval ha megveszel egy "játékot", abban lesz 1 aktiváló kód, amit a steam-ben kell használni értelem szerűen a "activate product" menüpontnál. Miután aktiváltad ezt a "kulcsot", utána a kulcs alá akár több játék is tartozhat, de ezt fel szokták tüntetni a terméken, hogy mégis mik. (Lásd itt: [link] )
Egy másik esetben viszont előfordul, hogy valaki magát az "Accountját" árulja, ilyenkor mindazokat a játékokat megkapod, amiket az account-jára beregisztrált valaki, hogy mégis mik vannak rajta, az csak akkor derül ki ha fellép a jelszavával. Elvileg ha eladnak 1 ilyen account-ot, megkapod az account-nevüket (ezt sajna nem lehet változtatni), és a jelszavukat, valamint, a kapcsolattartási emailt (ide küldik ha elfelejted a jelszót stb). Az utóbbi 2-t kapásból érdemes megváltoztatni..
szerk: ha gondolod írj privit, ha nem voltam érthető, és megpróbálom jobban elmagyarázni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged