- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Módosult az első hozzászólás!
>>> [link] <<<
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Ez 100%, hogy nem a Vista hibája! Mert eddig mindenkinél (nálam is) tökéletesen hozzáadta a szervereket, a favorit résznél! Szerintem próbáld meg újra felrakni a STEAM-et.
(Csak a klienst töröld le, ne a CSS-t!), aztán ha akkor sem jó, és már végképp nem tudsz mit csinálni, akkor rakd újra az OS-t!
Pontosan milyen Vistád is van? Mert ugye abból is van több féle, én a Vista Ultimate-et ajánlom, ha nincs 4GB ramod, akkor a 32bit-es verziót, ha 4GB ramod van, vagy esetleg több, akkor pedig a 64bit-es verziót. -
Genius007
őstag
válasz
Isten88 #6522 üzenetére
Rate:
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) netkapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb netsebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom.Szerver IP-k:
Szerver IP-ket most nem tudok adni, de ha meglátogatod a game-monitor.com oldalt, kiválasztod a Counter-Strike: Source -t, az országnál Hungary-ra teszed, aztán beírod hogy a keresőbe, hogy Steam, akkor valószinű kifog dobni 1-2-3-4 Non-Steam Servert! (Tört Szervert).
NET Packet, FPS Számláló:
A jobb alsó sarokba a számlálót a net_graph 3 parancsal tudod kirakni.
CSS Bolti ára:
A játék dobozos változatát a cdgalaxis.hu -tól tudod megrendelni, ami tartalmazza még az említett Day of Defeate: Source játékot, és a Half - Life2 DeathMatch-et is. (Ha jól emlékszem)
Ha mégis úgy döntenél, hogy STEAM-en veszed meg (Online), akkor 9,99€ + Áfáért tudod megvenni. [link]
PH!:
A PH!-s előtagot természetesen nyugodtan kiteheted, ha úgy tetszik!
Remélem semmit nem hagytam ki.
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6516 üzenetére
Nem tudom miért, de nekem XP sehogy sem akar menni a gépemen ....
Akármilyen XP-t rakok fel, 1-2napig megy (vagy még addig se) és kész .. akad, meg minden ...Ellenben a Vista az szépen gyorsan fut, de még az sem az igazi, ami nagyon bejött nekem, az a Windows 7 ( 7000 Beta ), gyorsabb mint a Vista, és stabilabb is, már most!
Alt + Tabnál is pikk - pakk váltja az ablakokat játék közbe, nem kell 5-10sec-et várni, mire átvált. Indulás - Leállításról már nem is beszélek. Szóval nekem az jött be a legjobban, na meg a CSS is gyorsabban fut rajta! Bár ez gép függő, régi gépeken még az XP a jó, újabb gépeken meg a Vista és a Windows 7 a jó.
Én úgy vagyok vele, hogy kikell próbálni, és megtapasztalni, mert lehet X ember gépén tökéletes, de pl. a Tieden meg nem. Egy próbát szerintem mindenképpen megér. -
Genius007
őstag
válasz
Isten88 #6519 üzenetére
Hali!
Te ezek szerint a Tört Counter-Strike: Source -t raktad fel, azzal eredeti szerverre nem tudsz felmenni, csak törtre. Az eredeti CSS-t STEAM-be (Client) vagy boltba tudod megvenni.
Dobozos változathoz jár majd a Day Of Defeate: Source is. Ha STEAM-be veszed, akkor csak CSS-t kapsz, de viszont olcsóbb lesz (1-2-3ezerrel).A console-os dologhoz meg annyit, hogy amikor indítod a css-t, akkor utána írod, hogy -console
Ha jól emlékszem, akkor neked így kell indítani: hl2.exe -game cstrike -consoleEkkor előjön főmenüben a console, ahova beírhatod a következő parancsokat, hogy megfelelő rate-el játszhass!
rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100Ha esetleg ettől megnövekedne túlságosan a pinged, akkor próbáld ki 25000 80 80-al.
Remélem tudtam segíteni.
_______________________________________________________________________Milyen szerverekre szoktál járni, és milyen Nick névvel ... ?
-
Genius007
őstag
válasz
sid.:Rc211v #6509 üzenetére
Bazzzz én azt hittem a szerót 100tickel indítottad .... omg.
-
Genius007
őstag
válasz
sid.:Rc211v #6506 üzenetére
Ha tudnám, akkor már válaszoltam volna.
De megmondom őszintén nem igazán értem a problémádat!
Nekem amikor nem volt net, akkor ugyan úgy ment a Dedicated Serverem, mint amikor volt NET ... Belső IP-mmel indítottam, aztán viszlát ... ha valaki rámakart volna csatizni belő hálóba, akkor is ment volna, mert épp ez a lényege, hogy nem kell hozzá net ...
De javíts ki ha hülyeséget beszélek, de komolyan nem értem már az egészet.Ui.: Este leszedek / csinálok egy friss új szerót, aztán ....
-
Genius007
őstag
válasz
sid.:Rc211v #6483 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe >>> Genius007 Hogyan csináljunk szervert ... <<<
-
Genius007
őstag
válasz
Dead_slow #6447 üzenetére
Gondolom DSL Netje van.
Pingeld meg a modemet, és a szolgáltatót!
start -> futtatás -> cmd -> ping 192.168.1.1 -t (Csak példának írtam)
start -> futtatás -> cmd -> ping t-com.hu -t (Csak példának írtam)Aztán lépj be CSS-be, és ha sok a ping a szerveren, akkor lépj ki, és nézd meg hogy a háttérben a ping változott-e.
Próbáljátok ki pl. Bad Boys1-en 195.56.111.187:27015 , mert ott 20000 80 80 a rate!
Lehet nem bírja az internete a 25000 100 100 -at, és azért ugrik fel!
(Más szerveren meg lehet azért jó, mert ott 20000 80 80 az alap ... )Legvégső megoldásként particionáljátok ujra a vinyót, rakjátok fel ujra a Win-t, és a fontos progikat, és csak a CSS-t! Volt már rá példa, hogy a frissen telepített Win-el is szórakozott ...
Remélem tudtam segíteni!
-
Genius007
őstag
Hát nem tudom, én pl. észreveszem 100 és 170fps között a különbséget!
Afelett már nem annyira .... ha 60fps-el tolom meg 100-al, akkor sokkal "akadósabb" a játék, meg "vontatottabb" vagy hogy is mondjam ... 170fps-el pedig már folyékonyan simán megy.
Bár lehet csak az én szemem szar, de ez 100% hogy más is észrevenné ha egyszer kipróbálná!Fps rohamos csökkenése meg Driver miatt lehet, vagy szar maga a Win-ed ...
Mod.: Akkor lehet túlmelegszik valami, vagy a franc tudja, add el az egész gépet, és vegyél másikat.
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Fejezzétek már be ezt a CoD4 vs. CS Source, meg XY fegyó hogy lő X méterre, stb-t ...
Feljövök, mondom elolvasom kinek mi a problémája, erre már vagy a 20. kommentet olvasom, és még mindig csak a vita megy ...PM => Djuree => Itt lehet folytatni
-
Genius007
őstag
What?
Djuree: Nem tunkolni kell!
Az tény, hogy a sok frissítés csak elkúrta a CSS-t, de viszont az is tény, hogyha a kezedbe adnék egy AK-t, és elkezdenél vele lőni, akkor biztos felhúzna nem is kicsit .. mert hogy nem tudnád megtartani az 100%.Okosba kell pötyögtetni, vagy ha tunkolsz, akkor lába felé lőni, és gugolva, akkor beadja!
(Na de akkor sem mindig) -
Genius007
őstag
Na vazze ... tegnap felmentem Bad Boys-ra, erre fehér volt sötétben a padló (nem lila, fehér)
Felsőből leláttam alsóra, mert átlátszó volt mint az üveg, és egy idő (1-2perc) után kifagyott a játék, gondolom nektek is volt már hasonló, nekem War előtt / Map váltás után szokott néha - néha lenni, na a lényeg, hogy mennék vissza Bad Boys-ra, erre USER_ID BANNED
Any*d mondom mi a .... aztán elvileg max. egy napos a BAN, mert ugye a server bannolt, nem Admin ... mindjárt meg is nézem mi a helyzet vele. No nem mintha sokat járnék fel oda, mert ott a pingem is több, csak hát este még ott vannak, BB2-n meg nem. -
Genius007
őstag
válasz
parandroid #6318 üzenetére
A rózsaszínű padló (kő borítás) azért van, mert sokat Alt + Tab-olsz ...
Alt + Tab-olj még vagy kettőt, és megjavul!
Nuke-on pedig arra beszélek, hogy A lerakón felmész kakasba, és onnan látod, hogy full simán jönnek be a fények, szóval mintha paintbe rajzoltam volna, elég idegesítő, mert lerakóról, meg nyikorgóstól nem lehet látni, ha fent van valaki kakasba ...Most nem tudom ugyan arra gondoltunk-e, mert Te valami háromszögeket beszélsz itt nekem.
-
Genius007
őstag
válasz
fradi81 #6314 üzenetére
Ilyen bevillanos dolog nekem is volt már.
Nagyba mentem D2-n T-ként, röviden , felmentem a lépcsőn, erre 1sec-re bevillant előttem egy CT, de el is tünt, nem tudom hova lett, vagy mifene volt az, de valami BUG. Régen nem volt ilyen, remélem (azt) is javítani fogják ...Ami engem a legjobban idegesít, az hogy, megyek, bóklászok a mapon, erre jön szembe az ellen, és mintha gránátot (akár flasht) akarna dobni, és hirtelen lelő ...
Szóval dobni akarja, de hirtelen fegyot kapja valahogy elő ... ilyen nálam is volt már, csodálkoztak is az emberek, bár engem akkor nem zavar, ha én csinálom.Nuke-on a fények még nektek is szar ... ?
Az X1900 feletti kártyáknál rossz állítólag ... (Nekem X1800-al jó volt notin ... )
Ennyivel jobb (csak) az nVidia, ott nincs ilyen gond. -
Genius007
őstag
Particionáld újra a vinyót, aztán rakj fel minden fontos dolgot, próbáld ki a CSS-t, aztán kiderül, hogy mi volt a gond ...
.... ha ezt nem csinálod meg, akkor csak a találgatás lesz, hogy mi lehet a ludas ...
Hidd el, egyszerűbb mindent ujra rakni, mint idegeskedni, stb ... -
Genius007
őstag
válasz
parandroid #6301 üzenetére
Őőőő fagyás?
Olyan fagyás volt, hogy felléptél a szerverre, és amikor Entert kellene nyomni, hogy Team-et válassz, az előtt fagyott be, igaz? Megse moccant ... ?
Csak mert nekem is volt ilyen, OBi-s szerveren, meg VeryGames-esen is (mostanába).
Más szerverre meg simán feltudtam menni .... nem értem ....
... a durva az, hogy éjjel kipróbáltam ismét, és akkor meg jó volt.Ui.: Hármas MultiKill az szép lehetett, remélem printelted!
Később jó visszanézegetni ilyet ... ^.^
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #6289 üzenetére
A legtisztább az, ha Steam-be veszel CSS-t!
Hipp - hopp megvan, tudod is igazolni, stb .. Felsem kell állnod a székből!
Nekem egyszer az accountomat tiltották le (Disabled). (Nem ellopták!!!)
3nap alatt vissza is kaptam! -
Genius007
őstag
válasz
parandroid #6284 üzenetére
Majd szólj, hogyha felraksz Vista 32bit-et!
Mert kiváncsi vagyok mennyivel jobb a 64bit ...
Régen probáltam, akkor még a Steam-et sem lehetett rá felrakni, szóval ... az se most volt.
Én a Windows 7-et akarom majd kiprobálni. Csak eddig még nem szántam rá magam, még jól teljesít a Vista 32bit! -
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #6262 üzenetére
Hajrá!
Milyen az a szerver ... ?
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #6260 üzenetére
Szervert csináltál már? Rendeset ..
Mert ha nem akkor kezd ezzel!>>> [link] <<<
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #6242 üzenetére
Hali!
War szervere van!
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #6224 üzenetére
Tudom mit mondasz, és én is tapasztaltam már, de egy minimum vga-nak azért megkell lennie ... A GeForce Ti4200 meg tudomásom szerint jobb mint az Ő integrált karija ...
De lehet hogy elfog futni rajta, de csodát ne várjon ...
Mindenesetre jó ha van egy erős proci " CSS alatt " -
Genius007
őstag
válasz
SQX_Barto #6222 üzenetére
Hali!
Te most erről a Vga-ról beszélsz?
Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD
Csak mert ahogy látom, 3DMark05 1429pont
Nem sok reményt füzök hozzá, hogy 800x600-ba játszathó lesz, főleg nem egy 20-30Slot-os szerón ...
Nekem ATi x1800 256Mb/256bit volt, 3DMark05 6000pont, de még igyis 30slot-os szerón 40fps alá ment.
Én azt javaslom, gyüjtsél még egy kis pénzt, és vegyél jobb notit!
Minium egy Go7600, vagy 8600GS legyen benne. -
Genius007
őstag
Ha' én ebbe most inkább nem szólok bele!
-
Genius007
őstag
Amúgy én csak azt bírom a legjobban, amikor beszol valaki, hogy ... lesd már meg, naná hogy adja neki .. fix 5-ös latency. (Most nem rólam van szó)
Meglestem console -> ping gyereknek 25ms ... mondom szerinted miért fix 5-ös a latency-je? Mert jó a netje ... Van olyan is akinek Bad Boys-on, meg Kartel Kocsmán 3-mas latency-je van, és nem csal, hanem ilyen a netje! Szóval akik egyből azzal jönnek, hogy XY-nak fix 5, de előtte megse lesik console-ba, azt nem csípem!
De mint mondtam most nem rólam van szó, mert nekem " ilyen gondom " sajnos sosem lesz.Arról, meg hogy kinek - vagy + -os a statja, arról inkább ne nyissunk vitát!
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #6176 üzenetére
Nem a fenét, Nagy Csapat War szeron meg Bad Boys2-n is kiszoktam venni.
Este / Éjjel mindig kiveszem, mert akkor 90% stabil a net, és nem ugrál a ping.
Nappal meg van hogy felugrik a ping 10sec-re, és ha valaki pont akkor lesi meg a pingem, akkor majd mondja, hogy : Lagger, meg minden ... és a viták elkerülése véget rakom be. -
Genius007
őstag
válasz
heihachi #6155 üzenetére
Na ácsi ácsi ....
Azért ezt a 33-1 és már cheatert fejezzük csak be kérem!
Ez miatt szívok én is mostanába ....
Pl. Múltkor felmentem Bad Boys2-re, első két körbe löttem 11embert, és mind fejes lett, egyszer sem lőttek le, igy 11-0 volt, hopp már nyomták rám a BAN-t, hogy Aimozok ...
Aztán tegnap Bad Boys2-n toltam reggelről, 39/11 volt, az utánam levőnek pedig 18/14 talán ... ismét "csalok" szerintük .... Utána ismét reggel SK Server, 28/4 menjek innen hülye csaló magyar ...Admin ... Kicked and Banned ....Pedig csak "szerencsém volt" mindig arra jöttek amerre én, én meg szépen bedaráltam őket. Szóval akinek jó a stat, az nem feltétlen csaló!
-
Genius007
őstag
Mindenki aki ma este játszani akar!
Ventrit izzítsátok be:
Hostname or IP : 79.120.192.14
Port : 3785Szoba : PH! Team War
Pass: war
Többit majd megbeszéljük, csak gyertek! (De ne úgy mint tegnap)
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #6076 üzenetére
Jaaa
Húúú először azt hittem arra gondolsz, hogy Waron lehessen kés kört indítani!
Csak felmásoltad simán a file-t FTP-re ?
Mert valószinű bekellene írni autoexec.cfg -be is, hogyexec knifep3n.cfg
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #6071 üzenetére
" knifep3n-t " ?
Ez meg mi a szösz akar lenni ?
Mert én ilyenről még nem hallottam ... -
Genius007
őstag
válasz
parandroid #6072 üzenetére
Hát hmmm,
Az a nagy helyzet, hogyha itt van Msn-en haverom, akivel az oldalunkat csináljuk, akkor én nem nagyon tudok menni .. és általába 8-9fele jön fel, és éjfélig van!
Szóval ma nem tudom, hogy leszek-e!
De azért figyelem az eseményeket! -
Genius007
őstag
Jöttök?
-
Genius007
őstag
Na akkor ... úgy ahogy megvagyunk .. bár mi nem, de megoldom
Akkor ..
Ventrit izzítsátok be:
Hostname or IP : 79.120.192.14
Port : 3785Szoba : PH! Team War
Mi leszünk a Mix1-be (PH! Team-esek), Ti pedig a Mix2-be!
Gyertek lassan fel ... Majd ott ki lesz írva a Server IP meg Pass.
-
Genius007
őstag
PH! User Team :
- qdak
- heihachi
- Vasinger
- peterkeT
- ZsombePH! Team :
- sNORh
- MoonDoom
- Drilla Killa ?
- IllusiON ?
- Elite ?Hmmm, nem tudom mi lesz ebből ...
heihachi: Mindjárt adok Ventri IP-t!
Mikrofonotok van?
-
Genius007
őstag
válasz
parandroid #6023 üzenetére
sNORh azt irta, hogy " 11-kor tali "
Hogy miért ekkor, az egy jó kérdés, de én 22:40fele itt leszek, és adok mindenkinek IP-t és Pass-t! Addig szerveződjetek össze!
sNORh: Elite jön? Irjál már rá please, mert én nem érek rá ...
-
Genius007
őstag
Jó azért vele Warozni is!
És megmondtam, hogy nem vagyok MD!
Vagy MoonDoom, vagy Moon, vagy MúúnDúúm. MD-t felejtsd el, nincs, nem is volt, nem is lesz! Nem is ismerem!heihachi: Jó ötlet, akár este meg is szervezhetnénk egyet! De csak 21-22óra fele szerintem, mert addig honlappal szivok majd ...
Zsombe: Mennyire játszol jól, mennyire vagy csapat játékos?
Amúgy ha végre tényleg kész leszek a honlappal (ami nem csak rajtam múlik), akkor beszélni kellene Parcival!
Már csak azért is, mert elméletileg nem lehetnénk Prohardver - Team.
Mármint a Prohardver nevet elméletileg nem vihetnénk bele a Clan névbe ...
Szóval csak unofficial clan lehetnénk. -
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5987 üzenetére
Mr.Breaker?
Maradja' ma'
Legjobb arc hallod.
Általába minden éjjel feljön a Bad Boys2-re ittasan, aztán mondja a hülyeséget!
A végén amikor megunja, akkor megveszi a WP-t mert tudja. hogy kibannoljuk.
Ezt mindennap eljátsza, de ezt leszámitva amúgy tényleg jó fej, Warozni sem rossz vele, igaz néha egy kicsit ... kicsit ... GYP-sMod.: Megjavult a netem 10-25ms dsl.sk-ra!
-
Genius007
őstag
válasz
Csizi12 #5970 üzenetére
Szerintem egy OS ujratelepítéssel megoldható a probléma!
qdak: Akik csatlakoznak hozzád, azok netről csatlakoznak, vagy Lanból (hálózatból) ?
Mert azt eltudom képzelni, hogy "belső ip-det írja ki" és pl. DigiNET-ed van, látja mindenki mindenkinek a gépét, és így tudnak rád csatizni, de viszont netről meg nem látnak téged, mert belső ip-det ugye akkor nem látják!
-
Genius007
őstag
válasz
parandroid #5967 üzenetére
Ez jó ötlet!
Ha haza értem, akkor írok pár IP-t!
-
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #5959 üzenetére
De miért kell Pack ?
A Mani oldaláról leszedhető a Mani Admin Plugin, ott vannak a Quake hangok is, és Detox helyett én zBlock-ot ajánlanék, ami jobb!
Ha kell valami segítség akkor szólj, és segítek!
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #5948 üzenetére
Mit nem tudsz?
Én szerencsére "valamennyire" vágom ezt a témát! -
Genius007
őstag
válasz
sid.:Rc211v #5933 üzenetére
Hát jah, manapság egy normális szerver sincs!
Ha nem adja, akkor egy utolsó low vagy, ha meg adja, akkor biztos csalsz ...
Valamelyiknap voltam egy német szerveren (akik ugye hajlamosak a csalásra).
D2 map volt, CT-ként mentem WP-vel, első kör 5ember közép, hopp a MultiKill is befigyelt.
Következő kör 6embert lőttem be, hopp megint egy MultiKill, erre Kicked and Banned!
Mondom bazdmeg ... de ha más tol 35/4 statokat, akkor Ő meg nem csaló, csak jól játszik ...
Régi OSG volt a jó, de már azon sincsenek, na meg nem a 7slashtől bérlik a szerót! -
Genius007
őstag
válasz
parandroid #5924 üzenetére
Felvettelek Steam Friends-be, majd fogadd el ..
-
Genius007
őstag
válasz
parandroid #5919 üzenetére
Nini a "topiknyitó"-t is lehet látni erre fele?!
Milyen néven fogsz majd játszani?
És hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest