- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Feltalálta a Google a keresőmotort
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-02-06 16:09 Téma összefoglaló
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moongoose
őstag
Fogadjunk a legördülő listában, amikor telepíted a játékot, erre is van magyarázata a valve-nak.
Az a lista, amikor sokáig sorolják, hogy nekünk milyen kötelezettségeink vannak és nekik, milyen jogaik...ja angolul persze... -
moongoose
őstag
-
bana'n
tag
-
bana'n
tag
-
satomee
senior tag
-
SIKIRIKI
tag
de hogy most néztem a obi net szervereket és van a hol vanak jétékosok
az hogy??????????
-
SIKIRIKI
tag
ja és már account cserét is probáltam
-
SIKIRIKI
tag
-
moongoose
őstag
-
SIKIRIKI
tag
Én azt hitem hogy el lopták a account-omat
de akkor ezek szerint nem hu de most mi van a fasomat
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
-
bagyulajuve
addikt
Feldobtam cs2.hu-ra is mint nap képe...
A legnagyobb makker címet adtam neki, mert mi ez... ha nem az...
Imádok ilyen képeket kiszedni a játék közben...volt olyan is, hogy kaptam egyet kőrakáson keresztül d2 B lerakón, sötétből...
Guggoltam és a kövön keresztül bekaptam a T által leadott lövést...
Az is aranyos...
Pedig egy kőrakást elvileg egész nap lehet lőni, akkor sem szabadna átmennie a lőszernek, nem?
A próba kedvéért kipróbálnám valakivel, ha vállakozik rá...
Bemegyünk egy üres szerverre és megnézzük, hogy átviszi-e valamelyik fegyver a kőrakást...
Este 22 után érek haza, majd nézem a topicot.az a piros csík egy rakás szar, nekem olyan volt hogy a gyerek lelőtt és 5 méterrel arrébról mutatta a piros csíkot,
volt olyan is, d2 ''A'' hosszúnál a falon keresztül mutatta csíkot, mintha a kettős fakaputól lőtt volna le, miközben a bomba lerakó hely alatt voltam kb ct kezdőtől nem sokra
szal sztem nem érdemes foglalkozni, azzal a csíkkal mert pontatlan
bár lehet csít is, nem tom
üdv! -
dilipok
veterán
az videó opcióknál mindent rendesen be tudtál állítani? mert emléxem hogy a legutsó winreinstallnál olyan problémába ütköztem, hogy nem tudtam a állítani a dx versiont, csak szürkén ott volt 8.1-en vmint HDR sem volt csak bloom. Ja és a játék is marha gyengén muzsikált. Aztán vmi parancsorban írandó csodával meg lehetett szerelni. Tehát azt nézd meg hogy az optionsnál minden rendben van-e
-
m4rek
csendes tag
-
satomee
senior tag
-
moongoose
őstag
-
m4rek
csendes tag
köszi. itt vmi más lesz, mert tegnap még a régi érték volt, és ma újra raktam az xp-t azóta csainálja ezt....everestben is tegnapihoz képest negyed annyi pontom van...
-
moongoose
őstag
Hűtés...
Én fabrikáltam rá egy homemade-t és ha le van szabályozva a venti minimumra,akkor alig fut 25-35 fps-el 800*600-ban med beállításokkal.
Aztán poti nekiteker, és lám-lám egyből 70-90 lesz..
Szvsz hűtőcsere, vagy újrapasztázás..
Nézz hőfokot, mielőtt azért szétkapod.. -
m4rek
csendes tag
Szevasztok. Tanácsok kellenének nekem. Van egy 4600x2, 2 giga ram és egy 7600gt. 1024*768-ban megy a Source. Eddig kb 120fps-em volt, most pedig éppen hogy 30. Mi lehet az oka? Azt hiszem ennek a gépnek jóval többet kéne produkálnia. Segítsetek.
-
C^^
őstag
-
Genius007
őstag
-
satomee
senior tag
-
Genius007
őstag
Jah , jah .. most abba a clanba vok ...
Nem tudom .. lehet ,, én csak kb 2 hete vagyok benne...de szerintem jo clan ..
-
Chandler
senior tag
ha már erre terelődött a téma kinek milyen egere és egérpadja van?

-
satomee
senior tag
Na igen,de épp ez a lényeg.Akkor csak pár embernek volt,ergo közel azonos technikával játszották,de a mai csilli-villi egércsodák közt szerintem már érezhető hátrányt jelentene...Mondom én,aki jóformán még alig egy éve látszik...

-
moongoose
őstag
-
dilipok
veterán
-
satomee
senior tag
-
Genius007
őstag
De azért sok múlik az egeren is , meg föleg a neten ( hogy ne legyen 160as pingem )

-
dilipok
veterán
igen pont a dpi nem mindenre akartam írni hogy annó 1-2 haverom 1.x alatt sz@arrá-huggyá alázott sokakat 1 szerencsétlen görgös egérrel ami még mocskos is volt
(tudom mert az enyém volt és láttam jáccani) -
satomee
senior tag
Hát én egy mikrofos egeret cseréltem le egy mx510-re.De semmi bajom nem lett volna azzal se,ha egyel több gomb van rajta,mert amúgy nagyon jó kis pakkány volt!Szal a dpi nem minden...Ráadásul ugyanolyan szar vagyok ezzel is...

-
Genius007
őstag
-
moongoose
őstag
Tegnap balfasz voltam, mert nem hagytam ip-t...csak akartam...
Aztán behívtam Satomee-t..és elkezdtünk köveket aprítani...
Sajnos egyetlen fegyver sem visz át, teljes egészében, egy rakat követ.
Az awp is csak a sarkokon tud áthatolni.
Tehát amit bekaptam lövést, az nem ott volt, ahol a játék jelezte.
Vagy Bug van a game-ben..
Mindenesetre látványak nem utolsó...
-
satomee
senior tag
Köveket tunkolni,LOL...

Hát produkál pár érdekes dolgot a játék,abbiztos...
Genius most nézem csak,te emberi fogyasztásra nem vagy alkalmas...?
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
-
moongoose
őstag
unable find...

A neved nem találja a friends kereső...
itt vagyok egyedül ha valaki akar jöjjön próbálunk tunkolni köveket.
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Imádok ilyen képeket kiszedni a játék közben...volt olyan is, hogy kaptam egyet kőrakáson keresztül d2 B lerakón, sötétből...
Az is aranyos...
Pedig egy kőrakást elvileg egész nap lehet lőni, akkor sem szabadna átmennie a lőszernek, nem?
Bemegyünk egy üres szerverre és megnézzük, hogy átviszi-e valamelyik fegyver a kőrakást...
Este 22 után érek haza, majd nézem a topicot.Felölem mehetünk valami serverre

Vegyél fel majd friendsbe .. nevem : .::MoonDoom::.
Majd szólj és meek ..én is kiváncsi vok ..
Kiprobáltam azt amit a képen láttam neked
de nem jött be ... helyette hátulrol kaptam egy fejest

Remélem jo lesz a pingem .. mert most naon xar a net .. -
Trak
addikt
Az is aranyos...
Este 22 után érek haza, majd nézem a topicot.Ha nem alszom el, akkor 22.30 után mehetünk

-
moongoose
őstag
Na haver leszedte átküldte msn - en

Ez ultralol ez a kép
De valamelyik video-n ..asszem Cadre abban is van ehez hasonlo .. CT ment rövidre.. T ment rövid fele .. és a lépcsön ahogy lemegy lötte T kezdö fele a falat .. és átment fejbe asszem
Na azon csodálkoztam még nagyokat 
De durva a kép naon
Az is aranyos...
Este 22 után érek haza, majd nézem a topicot. -
Genius007
őstag
Na haver leszedte átküldte msn - en

Ez ultralol ez a kép
De valamelyik video-n ..asszem Cadre abban is van ehez hasonlo .. CT ment rövidre.. T ment rövid fele .. és a lépcsön ahogy lemegy lötte T kezdö fele a falat .. és átment fejbe asszem
Na azon csodálkoztam még nagyokat 
De durva a kép naon
-
Genius007
őstag
wááááá...fránya képfeltöltés nem tölti be a képet ... xar falusi sinterNet

Pedig a net jo .. csak ezzel az oldallal nem naon bir..
Valaki küldje el nekem please !!!!

[Szerkesztve] -
bana'n
tag
-
bana'n
tag
Utolsó Steam ápdét: ES57 (Fiveseven), Compact 228, Dual Elite sebzés +25%
na erre kiváncsi vagyok, este le is tesztelem -
Fáraó
őstag
-
moongoose
őstag
eddig értem én...nade igy átlőni a falat...
Ha bug akkor világos...
Ám nem tudom, hogy a sok szar patch már mit javít, és mit nem...
Lehet a következő update-nál...mindenen átlehet lőni. -
C^^
őstag
-
moongoose
őstag
Lehet így hívják, de az biztos, hogy a fickó aki rám lőtt, nem is láthatott abban a pillanatban amikor meghúzta a képzeletbeli ravaszt..., mivel én sem láttam onnan ahonnan lőtt...
-
satomee
senior tag
Nem közvetlen akkor printscreen-elem amikor meghalok(ilyenkor úgysem azzal foglakozom), hanem utána a következő másodpercekben...
A piros csík ott marad még kb 10-15 mp-ig...
Aztán ki tálcára és paintbe beillesztem és mentem...
Így szoktam képeket kimenteni a játékokból..ill bárhonnan a windows-ból.
Már előre kacagok magamban, hogy mit léptek rá mikor meglátjátok...
Lehet veletek előfordult már párszor, de ugye egy csecsemőnek minden vicc új...
Nem a mani admin féle death beam-re gondolsz véletlenül?Csak mert azt nem tom mennyire reálisan mutatja a lövéseket...

-
moongoose
őstag
Nem közvetlen akkor printscreen-elem amikor meghalok(ilyenkor úgysem azzal foglakozom), hanem utána a következő másodpercekben...
A piros csík ott marad még kb 10-15 mp-ig...
Aztán ki tálcára és paintbe beillesztem és mentem...
Így szoktam képeket kimenteni a játékokból..ill bárhonnan a windows-ból.
Már előre kacagok magamban, hogy mit léptek rá mikor meglátjátok...
Lehet veletek előfordult már párszor, de ugye egy csecsemőnek minden vicc új...
-
Szuperboci
senior tag
szerintem recordal veszi fel.és csinál belőle képkockákat.
Legalábbis én ha neten játszok akkor recordal veszem fel hogy majd késöbb csináljak belőle movie-t.
sorry elöbb nem falat akartam irni hanem fakaput.lehet hogy jobb igy az mp5 de kihagytam egy évet ls igy elég furcsa ezekkel a patch ekkel
-
satomee
senior tag
Tegnap előtt kaptam egy olyan lövést, hogy öröm volt nézni....
D2-n...
Este mikor hazamegyek melóból, beteszem ide a képet...ti is meglepődtök, hogy milyen tárgyon, hogy megy át a lőszer...
Ja és hányszor, mire te bekapod a lövést...
Ehhez ki lehet majd írni, hogy LOL...így nagybetűkkel...
Na ez is érdekelne,hogy csinálsz ilyen képeket?Mikor lelőnek ösztönösen rányomsz pl az F5-re...?Vagy hogy kapod el a ''pillanatot'' a harc hevében?

-
moongoose
őstag
Tegnap előtt kaptam egy olyan lövést, hogy öröm volt nézni....
D2-n...
Este mikor hazamegyek melóból, beteszem ide a képet...ti is meglepődtök, hogy milyen tárgyon, hogy megy át a lőszer...
Ja és hányszor, mire te bekapod a lövést...
Ehhez ki lehet majd írni, hogy LOL...így nagybetűkkel...
-
Chandler
senior tag
amugy ez a hetentei ''ár infláció'' tényleg nagyon szar.
meg az is hogy a glock golyo átvisz a falon.tehát az mp5 is...szánalmas.
lassu legugolásrol ne is beszéljünk..
egyedül a radar megváltoztatása tetszett
Más:
Az hogy ne menjen le az fps 60 alá sehol, az egy waron sokat számit.bár van előnye is ha szar géped van,már előre besszagasz ha jön az ellen
[Szerkesztve]nemtom nekem 45 fps el sose szaggat be... de attol meg jobb a 100 fps

-
Trak
addikt
Más:
Az hogy ne menjen le az fps 60 alá sehol, az egy waron sokat számit.bár van előnye is ha szar géped van,már előre besszagasz ha jön az ellen
[Szerkesztve]Eleinte zavaró volt az árinfláció, de az utóbbi 1 hétben szerencsére minden általam látogatott szerveren kikapcsolták

Azért a glock és mp5 elég kevés helyen megy át a falon...
A radar egyfelől jó, nagyon sokszor volt már, hogy a más csapattárs miatt mutattott ellent nagyon szépen becserkésztem, másfelől viszont igen sokszor nem mutatja a saját csapattársat. Többször lőttem már bele csapattársba ez miatt, és néha már nagyon idegesít. -
Szuperboci
senior tag
Más:
[Szerkesztve] -
Szuperboci
senior tag
-
Chandler
senior tag
de ez a dwp már bevan vezetve? mert azokon a szervereken amiken én játszok ilyen nincs...
-
Fáraó
őstag
Elszarják az egészet
... Az fps meg mintha kevesebb lenne folyamatosan, az elmúlt 2-3 frissítés óta. -
satomee
senior tag
És épp most megint jön valami frissítés...

-
satomee
senior tag
-
Chandler
senior tag
dwp=dynamic weapon pricing,dinamikus fegyver-árazás.A Valve ''nagysikerű'' újítása...

Annyit jelent,hogy hétről hétre változnak a fegyverárak.Amit a legtöbben vesznek egy hétig az a következő héten drágább lesz,és fordítva.Így előfordult pl hogy egy Desert 14e pénz volt...Szal röhej az egész.Még jó hogy ki lehet (és jobb helyeken ki is szokták) kapcsolni...
de ez mar igy van egy ideje vagy még nincs érvénybe lépve?
és ezzől miert lesz rosszabb az fps em? :S -
C^^
őstag
-
satomee
senior tag
dwp=dynamic weapon pricing,dinamikus fegyver-árazás.A Valve ''nagysikerű'' újítása...

Annyit jelent,hogy hétről hétre változnak a fegyverárak.Amit a legtöbben vesznek egy hétig az a következő héten drágább lesz,és fordítva.Így előfordult pl hogy egy Desert 14e pénz volt...Szal röhej az egész.Még jó hogy ki lehet (és jobb helyeken ki is szokták) kapcsolni...
-
Chandler
senior tag
én is nagyon sokat tolom dust 2 őn

de mostanába elég sokat jétszok az SG szerveren, ott nagyon jó mapok vannak ilyen ''fun'' mapok (dust3 meg westwood meg hasonlók)
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
-
Genius007
őstag
Talán ez az : de_prodigy
de majd este meg nézem !
De én mindig dedáásztkettön jácccok
Azért is van kint az aláirásba a Bad Boys
-
C^^
őstag
Nem menüben mértem !

Hanem játékban !
Pl : nekem 1024x768-ba minden csont maxon ( szürökkel ) de_dust2 mapon 50-130 között van az fps , a harctól függ
De pl .. most hirtelen nem tom annak a mapnak a nevét ahol a szelözzöbe lehet menni és ilyen pirosos fények vannak
( azon a mapon ritkán vok szoval sorry a lámaságomért )
na és ott az fps-em 120-260 között van ..
Na de a lényeg hogy MAP-tol meg harctol függ
Mod.: De nem is csodálom hogy 60fps alá megy int.vga-val
( vicc volt
)
[Szerkesztve]''...azon a mapon ritkán vok...''
de_nuke
esetleg de_prodigy
Ne csak dasztketton tessek jatszani
Bar a magyar publicok nem nagyon adnak lehetoseget masra.
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Nem menüben mértem !

Hanem játékban !
Pl : nekem 1024x768-ba minden csont maxon ( szürökkel ) de_dust2 mapon 50-130 között van az fps , a harctól függ
De pl .. most hirtelen nem tom annak a mapnak a nevét ahol a szelözzöbe lehet menni és ilyen pirosos fények vannak
( azon a mapon ritkán vok szoval sorry a lámaságomért )
na és ott az fps-em 120-260 között van ..
Na de a lényeg hogy MAP-tol meg harctol függ
Mod.: De nem is csodálom hogy 60fps alá megy int.vga-val
( vicc volt
)
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
nézz felfelé az égre és állitds be a max_fps -t 300 ra és akkor lesz anniy fps ed

persze ha 8 ember-t látsz eggyszerre folyik a harc füstgránátok,meg minden,akkor senki nem nézi a net_graph ot
pedig az a lényeg ,hogy harcba se essen le 60-70 fps alá.Aha,akkor megvan már miért megy nekem szarul a játék: nekem sokszor leesik az fps 60alá!

Mondjuk az én konfigommal...
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
nézz felfelé az égre és állitds be a max_fps -t 300 ra és akkor lesz anniy fps ed

persze ha 8 ember-t látsz eggyszerre folyik a harc füstgránátok,meg minden,akkor senki nem nézi a net_graph ot
pedig az a lényeg ,hogy harcba se essen le 60-70 fps alá.miert olyan fontos az a 60-70 fps? nekem allandoan 40-45 körül mozog és egyáltalán nem akadozik, se nem laggol, szoval nem ertem miert olyan fontos az a millio fps

-
Szuperboci
senior tag

pedig az a lényeg ,hogy harcba se essen le 60-70 fps alá. -
dilipok
veterán
-
Chandler
senior tag
nekem 800*600 ban kevesebb kb 30 korul mozog, 1024*768 ban pedig 45 körül
-
dilipok
veterán
Nekem olyan 70-xxx fps ( 70-260FPS ) szokott lenni !

Az adataimnál leirt configgal ..
De ez maptol függ
Jah és 1024x768 csont maxon minden ( szürök is )
De azért beillesztem

-AMD64 S939 3000+, GigaByte K8NF-9, 2x256Mb 400Mhz Mosel, 160GB Samsung Hdd, Pioneer 110D DVD Rw, Raidmax Storm ház, + Modding, ja meg GigaByte 6800GS PCI-E + Zalman VF700 CU LED, ÉS MINDEZT EGY STABILITY POWER 550W TÁPLÁLJA
( a vga eladó )
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]igen ez engem is érdekelne. Az én géppemmel nem mutat annyit sehol... na mind1. nekem is 50 alatt van bőven néhány helyen. 1280ban fullon. De kb 10 fps a különbség az 1024között is
-
satomee
senior tag

De ez maptol függ
De azért beillesztem

-AMD64 S939 3000+, GigaByte K8NF-9, 2x256Mb 400Mhz Mosel, 160GB Samsung Hdd, Pioneer 110D DVD Rw, Raidmax Storm ház, + Modding, ja meg GigaByte 6800GS PCI-E + Zalman VF700 CU LED, ÉS MINDEZT EGY STABILITY POWER 550W TÁPLÁLJA
( a vga eladó )
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]260?!Ezt hol mérted,a menüben?
Általában nekem is 80-100 körül mocorog,de pl militian van ahol 30 alá is lemegy. -
Chandler
senior tag

De ez maptol függ
De azért beillesztem

( a vga eladó )
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]nekem 40

de igy se laggol szoval elvezheto
-
Genius007
őstag

De ez maptol függ
De azért beillesztem

( a vga eladó )
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
nah mindenki akinek nagyon laggol a game!!!!!!!
MEGVAN A MEGOLDÁS (legalábbis nekem működik)
nah szóval minden win inditas utan a steam be ranyomsz jobb gombal a cs:s re a my games nel, properties, ott fölül a fülon local files ra nyomsz, és defragment cache files... és tényleg működik, egy 5 másodperces művelet és utána szépen megy a cs
ja es ezt minden win inditas utan
-
Chandler
senior tag
egyébként nektek mennyi az átlag fps etek?
-
Chandler
senior tag
nah mindenki akinek nagyon laggol a game!!!!!!!
MEGVAN A MEGOLDÁS (legalábbis nekem működik)
nah szóval minden win inditas utan a steam be ranyomsz jobb gombal a cs:s re a my games nel, properties, ott fölül a fülon local files ra nyomsz, és defragment cache files... és tényleg működik, egy 5 másodperces művelet és utána szépen megy a cs
-
Genius007
őstag
-
satomee
senior tag
Milyen neted van?Azon kívül hogy inter...
-
Windex
tag
Megpróbálom majd én is újrarakni a steamet, mert már nagyon zavar az állandó szaggatás.
-
Chandler
senior tag
Nem csak neked laggol nyugi

Nekem is néha ... probáltam én is mindent .. de ... nekem a netem is szar ..szoval lehet az miatt is ...
Msn, skype megy a háttérbe ? ( jah olvasom nem )
Csak mert nekem attol is elöfordult ...
A pinged hogy áll ?
Ui.: Ird ki a neved elé , vagy után hogy PH! , igy megismerjük majd egymást
nos amikor belépek egy szerverre akkor 300-400-500 körül
de fel perc utan lemegy 15 re...
de most eppen jo mert ujraraktam a steam et es most nem laggol (kopp-kopp)
egyebkent megy a hatterbe msn de ugy is rossz volt hogy nem ment semmi...
ok kiirom
-
Genius007
őstag
nos a letöltési sebességem elég jó (2.5mbit/s) virus nincsa a gepen, spyware sincs (legalabbis spy sweeper nem talált) ugy is probaltam inditani hogy az msconfig ba beallitottam hogy semmi nem induljon el progi a win idnulasakor, ugy is laggos...
ujraraktam a steamet erre jó lett, de sztem 1-2 nap mulva megint szar lesz... de egyszeruen rejtely hogy mitol...Nem csak neked laggol nyugi

Nekem is néha ... probáltam én is mindent .. de ... nekem a netem is szar ..szoval lehet az miatt is ...
Msn, skype megy a háttérbe ? ( jah olvasom nem )
Csak mert nekem attol is elöfordult ...
A pinged hogy áll ?
Ui.: Ird ki a neved elé , vagy után hogy PH! , igy megismerjük majd egymást
-
Chandler
senior tag
nos a letöltési sebességem elég jó (2.5mbit/s) virus nincsa a gepen, spyware sincs (legalabbis spy sweeper nem talált) ugy is probaltam inditani hogy az msconfig ba beallitottam hogy semmi nem induljon el progi a win idnulasakor, ugy is laggos...
ujraraktam a steamet erre jó lett, de sztem 1-2 nap mulva megint szar lesz... de egyszeruen rejtely hogy mitol... -
C^^
őstag
Netszolg. hegeszt valamit, virus, spyware, hatterben futo alkalmazas(ok).
Most igy hirtelen ezek jutnak eszembe. -
Chandler
senior tag
nem hinnem... amikor mar 1 hete laggolt a cs es jatszhatatlan volt formaztam azt a vinyot amelyiken a winfos van... felraktam ujra a cs-t és 2 napig jo volt, most ujra szar

-
Windex
tag
-
Chandler
senior tag
nem tudja valaki hogy mostanába miert laggozok minden szerveren mint az álat?
a letöltési sebességem az jó...
hogy tudnám orvosolni a problemat? -
Chandler
senior tag
hali
ti melyik szervereken játszotok?
van olyan szerver ahol kifejezetten ph sok jatszanak? -
Windex
tag
-
satomee
senior tag
Hát szerettem volna kipróbálni,mert eddig egyszer kaptam kölcsön egy accot kipróbálni,de ahogy csatlakoztam egy szerverre,egyből lefagyott.Csak hát esélyem nem volt rá hogy kb fél nap alatt leszedjem...
-
Genius007
őstag
-
satomee
senior tag
Mennyi cuccot kell letölteni?Csak mert jómúltkorában a DoD hétvégén jártam úgy,hogy kicsit későn figyeltem fel az akcióra,és mire chello lightal lejött volna a játék,vége volt az ingyen hétvégének...

-
Genius007
őstag
-
belahege
aktív tag
hali csajok
nyilt hétvége van a steamnál a redorhestrát lehet nyomni egy steames accountal
van magyar szerver is 85.90.162.28:7757 20 slotos este tíztől lehet jönni játszani.
jó gémet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

Archívum 1: [link]
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB eladó! 92% akku, patika, 12 hónap gar
- Eladó - Samsung Galaxy A32 4G 128GB, 4GB RAM, DualSim, Kártyafüggetlen, Fekete
- Eladó - Motorola Moto G100 128GB, 8GB RAM, Kártyafüggetlen
- Asus TUF A15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bravely Default HD Remastered Switch 2 játék eladó
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5505
- ASUS PRIME X570-P Alaplap
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most mi van

na az ütött