Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
barisj
aktív tag
ha steamesek vagytok,akkor HLAE-t + vegas-t ajánlok,nagyon egyszerűen lehet vidit késziteni. www.titusmedia.atw.hu <--- egy kis segitség.
ittvan az én youtube csatornám egy pár jó muvit csináltam énis: lessétek meg

-
djpepsi123
csendes tag
Hali !
Hogyan tudom kiszedni a felső és alsó csikot hltv felvétellen?
Üdv. RIck -
Trigosz
csendes tag
ha kell segítség írj és mindent leírok részletesen!
-
birozoli7800
senior tag
Ti milen progit használtok hozzá???
Én Ulead video studio 10-et. Ez megfelelő? -
Trak
addikt
Etnies elkezdett írni CS movie készítésről régen (igen régen, tán igaz sem volt az a nagy CS korszak
), talán tudod használni:
[link] -
qdak
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
kösz i a válaszod, sajna nem jo fraps

1. hiába probáltam, még 1 ösrégi játék alatt sem tudtam felvenni 320 videot mert 6 fps vel ment a játék. Kevés a gépem?
2. 30mp után megáll
esetleg camstusiohoz tudnád hol tudom beálitani h teljes képet de ne 1024 be vegyen fel ??
mert kissebe jo a video de 1024 ben nem birja a gépem a videot+játékot
előre köszi -
[pod]Diablo
őstag
Hi!
Na hat eloszor is mashol mas gamekbe nem igen tom hogy van ez hogy hogy lehet belole felvenni dolgokat,ezer kezdesnek ajanlanam a Fraps-et[link]
Fraps-et vhogy igy kene beallitani:[link]Itt ha elinditod a progit es a gemt akkor jatek kozbe a cuccot azzal tod felvenni amit beallitasz a Video Capture hotkey-hez.Akkor ha igy felveted az avit a game-bol amit akartal akkor innentol lehet effectezni osszevagni stb...Erre van sok jo progi.Elsonak ajanlanam a Sony Vegas-t.[link]Itt lehet effectezni osszevagni a dolgokat,Akkor utanna leeht meg mondjuk ffectezni meg kulombozo feliratoakt csinalin az:Adobe After effects-el,[link],3Ds-max-al[link]
Meg meg van jopar progi hozza.Akkor hogyha megvan az egesz cucc amit leakarsz renderelni,es megvan vegasba mar az egesz akkor kb igy kene beallitani:
ile > Render as > első legördülő fül; Windows Media Video V9 > jobb oldalt ''Custom'' gomb > beállítások a képeken.[link][link][link]
Ha pedig cs-be akarsz moviet csinalni Akkor ajanlott startmovie-endmovieval csinalni az ott kapott kepeket lementeni vritualdubbal avi-ba es utanna lehet effectezni meg stb...
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
bár cs ben még nem probáltam de máshol igen s v mi szörnyü lett a minösége
adhatnál pár tippet, camstudioval csináltam, bár le7 elcsesztem v mit -
Eagl3
veterán
Szevattok! CS 1.6 moviet szeretnék csinálni. Segítségeteket szeretném kérni, mien programok kellenek hozzá, amivel hangot alá tudom igazítani, konvertálni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), talán tudod használni: