- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem a cossacks és a stronghold jött be startégiába a legjobban csakhát a strongholdba nem lehet nyomulni mint egy állat mire 300 a pop addigra mozdulni se tudsz meg a katonát se gyártani és a kór nekem a cossacksbe teccik és a házak a hol van ennyi nép kérdésre:hát itt az összes népnek más a háza és az összes speckó egysége és a fele vagy a népeknek teljesen más mint a többi továbbá a grafika elég régi és nem olyan szép de sztem egy stratégiába nem a szépség a jo így lehet nem lagosan jáccani neten különben meg a 2-vel meg majd alig lehet neten nyomulni ráadásul az 1-hez képest a 2 sajnos sztem egy szar lesz
egyébként aki akar jáccani cossackset az szóljon nekem én sokat gamelek vele imádom ugyanis szal jáccok bárkivel csak egy emailt lökjön bye all
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Hobby rádiós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Posta, csomagküldés
- Darabokban az xAI: a fél alapítócsapat lelépett
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPHONE AKKU - KIJELZŐ CSERE GARANCiÁVAL!
- Silverstone SST-TX700-G TFX táp
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
egyébként aki akar jáccani cossackset az szóljon nekem én sokat gamelek vele imádom ugyanis szal jáccok bárkivel csak egy emailt lökjön bye all