- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Na jó, de amiket egymás mellett használsz, nem egymás alternatívái...
A CorelDraw helyett lehetne használni az Illustratort vagy a Freehand-et.
A Photoshop pixelgrafikus, az smax 3D modellező, a Quark meg kiadványszerkesztésre jó. Persze mindenféle marketing-igények miatt mindegyikbe beletettek egy kis tudást a másikakból, de Isten mentsen mindenkit attól, hogy használja őket. Ezek csak arra jók, hogy rá lehessen írni a dobozra.
Láttam én már Photoshop-ban szerkesztett kiadványt...
Szegény sügér hitt a marketingeseknek.
Nekem az vált be, hogy a vektorokat Illustratorban (vagy Corelben) nyomom, a pixeleket Photoshopban, és Quarkban lesz kiadvány belőle.
Egyébként mi az, hogy Macromediát használsz? Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy Microsoftot használok
A Freehand is Macromedia...
Corelnél régen úgy volt, hogy minden évben ment a pályázat, lehetett jelentkezni rá. Asszem a 3-as splash-screen-ében volt egy tubus, azt egy magyar srác csinálta (kb. 10 éve!). Katalógust még nem láttam, de a beérkezett rajzokból kerül ki a clipart nagy része. Mellesleg egyre használhatatlanabb. Régen voltak keretek, címerek, zászlók, térképek, most meg kapsz 600 mega csicsamicsa képeket, ami nézegetésen kívül semmi másra nem jó. -
Dexter68
addikt
Én a 2-es óta gyűröm...
Használhatóság szempontjából a 7-es volt a kedvencem, a 9-est csak a színkezelés pontossága miatt használtam, a 11-est már utálom.
Keveset használom, kopnak a tapasztalatok...
Érdemes cserélni, de Illustratorra
Amúgy szerintem legjobb a kettőt párhuhamosan használni. Van, amit Corelben kényelmesebb megcsinálni, de a végén mindig illu-ban kötök ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest