- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Bazze ezt nem hiszem el. Ez a kép egy weboldal versenykiírására készült, a verseny hátterében egy The Mountin nevű cég állt. Ugyebár a kép egérrel készült, ehhez képest megnyerte a versenyt (150+ mű közül) :D
Ja igen, ez a nyereménye:
* Standard Royalty Agreement with The Mountain
* $750 Cash or 100 T-Shirts with winning design
* CStorm2 Hosting Package from Creationstorm
* EXPOSÉ 1 Soft Cover Edition from Ballistic Publishing
Tudom ez most OFF volt, de nem tudtam megállni. -
Cathfaern
nagyúr
Úgy néz ki, ez szépen átalakul személyes topiccá :)
Szóval sikerült találnom egy-két tutorialt, s így sikerült megismernem 3 nagyszerű eszközt: burn, dodge és a ''just add water'', amikkel nagyon szép árnyékolást lehet készíteni. Szóval újból nekiestem az ajtónak :D -
Cathfaern
nagyúr
Most eléggé ideges vagyok. Ugyebár csinálom a Bash féle képet. Ötletem az van, a kép vázlata+színezési ötlete is meg van. Vannak jó ötleteim, bizonyos dolgok kivitelezésére. De egyszerűen képtelen vagyok részeleteket belevinni a képbe. Itt állok (ülök) egy rohadt ajtó előtt (mármint a képen van az ajtó), s éppen csaknem egyszinű az egész és egyszerűen képtelen vagyok vele mit kezdeni :O És mindig itt akadok el...nem tudom mit kéne tennem...
-
Cathfaern
nagyúr
Esetleg valaki tudna ajánlani egy magyar fórumot, ami ilyesmikkel foglalkozik? Mert itt a PH!-n ez többé-kevésbé OFF, meg kevesen is vannak, akik segíteni tudnának.
-
Cathfaern
nagyúr
Mindenki nagy örömére (?) kész a végleges verzió :D Szándékosan hagytam így ''levegőbe lógósan'', ezzel is kifejezve a nemtudom mit, de szerintem így jobb :D Szóval szvsz hülyén nézni ki normális kerettel.
[L]http://www.extra.hu/Cathfaern/art/teve_final.jpg[/L] -
Cathfaern
nagyúr
Egyébként ezzel próbálkozok éppen: [L]http://www.extra.hu/Cathfaern/art/teve.jpg[/L]
A homok az egész jól néz ki (szvsz), de a teve szinezését képtelen vagyok normálisan megcsinálni :D -
Keitaro
addikt
A snow angel tetszett a másikról pedig elismerem, hogy nehéz megcsinálni ^_^
Én nem nagyon értek ezekhez, és amikor képekkel kellett foglalkoznom mindig Corel PhotoPaintet használtam. De ettől még full laikus vagyok, csak ültem már párszor Photoshop előtt és amikre nekem kellett arra sosem volt jobb. -
Cathfaern
nagyúr
Még nem, de már arra készülök :)
Gyakorlatilag ezt mégis meg lehet valahogy oldani, jó példa erre ez a kép, ami a készítője szerint egérrel készült: [L]http://slipstream.student.utwente.nl/picserver2003/
getimage.php/841196D0/ps_snowangel%20copy.jpg[/L]
(egy rejtett sortörést ki kell venni belőle :P) Na de hogyan? :F -
Cathfaern
nagyúr
Ok ,már egy órája ezzel hülyülök, közben fáj a fejem, mint az állat, meg...Na jó, nézzük a problémát:
Hogy lehet az eredeti ecsetet (vagy ahhoz hasonlót) beállítani? Mert sikerült elállítgatnom s azóta képtelen vagyok akár csak hasonlót beállítani/találni.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest