Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratpack
újonc
köszi az infót akkor ez bonyolultabb lesz a gépen csak corel van (munkahelyi gép)
Esetleg van valami videó hogyan lehetne akkor ezt ps-be vagy hogy akkor pontosan mi a neve ennek a technikának? Elvileg a kép amit küldtem az corelbe keszült azt mondták, de akkor lehet használtak hozzá még valamit. -
Ratpack
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a mellékelt képen láthatóan,hogy lehet így át alakítani egy fotót ?
probáltam ezt a halftone technikát de az nem az, próbáltam 1 bit es fekete fehér képpé alakítani és ott a raszter beallításoknál babrálni de úgy sem lesz ilyen részletes mint a képen.válaszokat előre is köszi

(Jelenleg 14% nál megáll a kép feltöltés, talán később feltudom tölteni)
-
Ratpack
újonc
Sziasztok újabb problémám lenne !
A következő a helyzet : a képen látható repülő részletet úgy kéne megcsinálnom ahogy a felette lévő szöveg van (sablonként lesz kivágva) de sajnos a repülő csak kontúrral készült , nincs vastagsága, hiába állítom feljebb a vonal vastagságot a sablon vágó gép azt még ugyan úgy hajszálvékony vonalnak érzékeli. Hogy tudom ezt megoldani anélkül hogy a gépet újra keljen rajzolni? -
Ratpack
újonc
-
Ratpack
újonc
Sziasztok olyan problémám lenne hogy lehet e betű vastagságot állítani anélkül hogy bármi más torzulna?
úgy értem pl hogy adott 60mm magas 7mm vastag betű és 1cm a betűk közti távolság és az O betű átmérője 36mm, ezt így nem tudom megszerkeszteni mert valami mindig torzul vagy az O lesz 34-33mm vagy a betűk közti távolság lesz más stb stb. eddig sikerült úgy hogy minden stimmel de a betű vastagság az 10mm.
Válaszotokat előre is köszönőm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szóval 240pt méretű a szöveg ami teljesen jo, 60mm magas stb de a betű vastagsága 1cm nekem viszont 7mm kellene ha 7mm re húzom vissza, torzul az egész :S