- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szélvész
újonc
válasz
jhos910 #2404 üzenetére
Kedves jhos910!
Konkrétan azért,mert semmi mást nem kellett volna csinálni mint a meglévő logóba beletenni egy másik logó elemeit. Nem gondoltam, hogy a pénzért letöltött vektoros logó ilyen használhatatlan.
Ezen kívül pedig ezt a kb. 5 perces munkát egy grafikus 3 hét alatt akarta megcsinálni 30.000 Ft-ért- Ugy gondolom ez rablás.Üdvözlettel,
-
Szélvész
újonc
válasz
p a s s e r #2402 üzenetére
Szia,
Nem okoskodás, én minden javaslatot köszönettel elfogadok mivel nem vagyok szakember. Barátnőmnek csinálnám ezt a logót, és ő azt szeretné ha lenne panel és társasház is a logóban, azért gondoltam, hogy a zöld házakat beleteszem, de valóban igazad van, az nem nézne ki jól, így lehet meg kell elégednie azzal ami van :-)
Köszönök minden segítséget még egyszer,
-
Szélvész
újonc
Jó ötlet de nekem sajnos valamiért ez nem megy, nem tudom megcsinálni. Lehet, hogy annyira kicsi, még akkor is ha 1600-ra nagyítom, hogy 3 napja nem jutok vele semmire. Nektek is azért írtam, hogy hátha valakinek van erre valami trükkje. Ez van, többet nem töltök le semmit a dreamstime.com-ról...
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Szélvész
újonc
Sziasztok!
Nem tudom miért nem működik.Csatolom a képet. A zöld házakat szeretném a fekete házak közé tenni, a legnagyobbat középre a másik kettőt pedig oldalra.
Hiába jelölöm ki, próbálom csoportba tenni a zöld házakat nem sikerül, így nem tudom mozgatni.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Szélvész
újonc
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok a corelben, ráadásul szőke is
Tudna valaki abban segíteni,hogyan tudok egy képügynökségtől letöltött vektoros logóban lévő objektumokat egy alakzattá alakítani, hogy az egész mozgatható legyen?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest