- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezemic
csendes tag
válasz
Dexter68 #954 üzenetére
Köszönöm, a billentyűkód segített, és így meg is találtam. Nem a Tools-ban, hanem a Text-ben Insert Character néven.
A szövegnél pedig úgy lett látható a pozició és a méret, hogy testreszabással beraktam egy Transform sort. Igaz, hogy más objektumok esetében most kétszer is látszik a pozició és a méret, de az kevésbé zavar, mintha a szövegnél egyáltalán nem látszana. -
gezemic
csendes tag
Kedves corelezők, tud-e valaki segíteni? Nemrég váltottam 9-ről 12-re, és két dolog nem tetszik, de bízom benne, hogy csak én vagyok még tudatlan. Az egyik, hogy a 12-ben nem találom a Tools menüben - és máshol sem - a "Symbols and special characters"-t, amit pedig sokszor használtam. A másik, hogy a 9-ben ha leírtam egy szót, más objektumokhoz hasonlóan azonnal láttam a méreteit (magasság, szélesség), és természetesen át is tudtam méretezni, a 12-ben pedig mindezt csak akkor tudom, ha legörbézem, így viszont nem tudom folytatni az írást. Tényleg így lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged