- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezemic
csendes tag
válasz
Dexter68 #954 üzenetére
Köszönöm, a billentyűkód segített, és így meg is találtam. Nem a Tools-ban, hanem a Text-ben Insert Character néven.
A szövegnél pedig úgy lett látható a pozició és a méret, hogy testreszabással beraktam egy Transform sort. Igaz, hogy más objektumok esetében most kétszer is látszik a pozició és a méret, de az kevésbé zavar, mintha a szövegnél egyáltalán nem látszana. -
gezemic
csendes tag
Kedves corelezők, tud-e valaki segíteni? Nemrég váltottam 9-ről 12-re, és két dolog nem tetszik, de bízom benne, hogy csak én vagyok még tudatlan. Az egyik, hogy a 12-ben nem találom a Tools menüben - és máshol sem - a "Symbols and special characters"-t, amit pedig sokszor használtam. A másik, hogy a 9-ben ha leírtam egy szót, más objektumokhoz hasonlóan azonnal láttam a méreteit (magasság, szélesség), és természetesen át is tudtam méretezni, a 12-ben pedig mindezt csak akkor tudom, ha legörbézem, így viszont nem tudom folytatni az írást. Tényleg így lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő