Új hozzászólás Aktív témák
-
cableguy72
csendes tag
válasz
zzolika #1165 üzenetére
Tökéletes.
Pont ma kísérleteztem ki hogy ha a betűket átalakítom (Convert to curves) és az egészet kijelölve további vonali pontokat adok hozzá (add nodes) automatikusan megduplázom a pontokat az iv mentén és megközelíti a iv eredeti vonalát. de ezzel minden duplázással a plt fájl méretét is duplázom. Én kikerültem de te egyenesen megoldottad a problémát.
Erre volt szükségem.
köszönöm.
Ha ennyire vágod még egy kérdésem lenne.
Több esetben levág a plotter a kívánt szövegből vagy képből több centit.
a 3cm amit kihagy a plotter a fólia méretével ok.
De nem mindig és nem mindig egyformán.
Most hogy az előző ötletedet kipróbáljam 4db "O" betűt vágtam. Felkészülve hogy az elsőt nem a 2.at esetleg részben vágja ki. Most mind a 4db kijött egészben a plotter hagyta 3cm után. Mire figyeljek mi lehet a gond? Minden esetben a corelben a lap bal alsó sarkába illesztem a kivágandó ojjektumot -
cableguy72
csendes tag
-
cableguy72
csendes tag
Tudásbeli hiányosságom egyértelmű
különben nem kérdezgetnék itt nálam okosabbakat
A Corel4 és az időbeni kiesésem erősen érzékelem.
Ha vektor-grafikusan exportálom a filét és az exportált filét megnyitom akkor már szögletesen jelenik meg a kivágni kívánt betű. Ezzel viszont nem oldottam meg azt hogy kerek legyen egy "ó" betü és a többi kerekded forma. Ezzal kizárhatjuk hogy nem a plotter és nem a Flexi vágó soft okozza a problémát.még mielőtt a *.plt filét ki exportálom akkor kellene vektorgrafikusra a *.cdr filében a karaktereket átkonvertálni de úgy hogy kerek maradjon. Hogy hívják ezt a parancsot?
-
cableguy72
csendes tag
Hi. Másoknál dolgozott idáig a plotter de az is kb min. 5 éve.
Én még amikor dolgoztam plotteren akkor kb 15 év
AT 486 PC
Win95 + Corel 4 + Norton Commander
de ez indifferens.
a plotter szépen fut. de nem tudom hogy beállítás vagy más okozza.
hiba vagy csak ennyit tud a masinéria. gondolom nem 10dpi a felbontása.
régen volt valami elsimításos dolog, vagy rossz fele keresgélek? -
cableguy72
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek. Hosszú évek kihagyása után újra plottert vettem a kezembe.
Az lenne a kérdésem, hogy iveket a plotterem nagyon szögletesen vágdos ki. Azaz pl egy kör nem kör hanem egy nagyon sokszögként vágja ki a plotter. Corelbe gyönyörü az ív.Garfikai soft: CorelDRAW Graphics Suite X4
vágó soft: FlexiSIGN-PRO 8.1v1 és annak a: Production Manager 8.1v1 progija
Plotter: Summa Sign D610A COREL X4 magyarítás engem is érdekelne.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest