- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
D347HBR1NG3R
tag
Ez az érdekes, hogy a rendszer most lett újratelepítve, tehát a Corel is, semmi tuning, szal ötletem sincs h mi okozhatja. Igazából olyat sem vettem észre, hogy ez valami konkrét dolognál történne csak úgy random kilép.
-
D347HBR1NG3R
tag
Tudom, hogy ez így elég nehéz kérdés, de nem tudja valaki véletlenül, hogy mitől lehet az, hogy dolgozom a Corel 9-ben gondol egyet és se szó se beszéd kilép, nem is ment meg semmi.
-
D347HBR1NG3R
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Corel Draw 9-hez.
Ha beírok valami szöveget egy olyan hibaüzenetet kapok, hogy: "Cannot initialize Spell Assist"
Mit lehet ezzel tenni? Valaki azt javasolta, hogy azt a funkciót ne telepítsem, de én ilyet nem is találok a telepítésnél. Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest