- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RiverNile
csendes tag
válasz
Dexter68 #636 üzenetére
A választ köszönöm, de az a baj, hogy a probléma megoldása nem ez lehet, mert a beállítás, amit mondasz, az meg volt eddig is. Valami más a baj.
Egyébként ez egy vizsgamunka volt, szóval nem az én választásom az anyag és a program, nem ismerek kiadványszerkesztő programokat, de nem biztos, hogy bármelyikkel könnyebb dolgom lett volna egy arculattervnél. -
RiverNile
csendes tag
Üdv!
Tudnátok segíteni abban, hogy van nekem 2db (35oldalas) munkám, amiben a szépszámú text objektumok olyan betűtípussal készültek el, ami nincsen alapból a windows fontok között, (a munkámat használnám több gépen is) de az történik, hogy hiába telepítődött a windows fontok közé a hiányzó font, a corel kérdezés nélkül behelyettesíti a Panose Substitute beállított betűtípusával, megnyitott állapotban egyenként át tudom állítgatni a texteket, mert az eszköztár legördülő menüjébe ott van, csak ez így egyenként nagyon durva. Nem tudom, hogy lehetne globálisan? És hát tud nekem valaki választ adni arra, hogy mit hibázhattam és mi a helyes menete ennek? Szóval, ha ott van a legördülő menüben, akkor miért a helyettesítő betűtípussal nyitja meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest