- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Mit exportálsz? szöveg, grafika ? ilyesmikre gondolok
Nem mindegy, hogy kitöltése van vagy csak körvonala. ettől függetlenül tényleg lehet szűrő hiba
Más formátum nem jó? Milyen programban nyitod meg a dxf-et?
Esetleg másik verziójú corelt nem tudsz kipróbálni?
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Tudom, hogy én is bosszankodtam rajta... szinte az egyetlen dolog, amire a corelkét használom, az, hogy megnézzem egy-egy felirat esetében, hogy különböző betűtípusokkal hogy néz ki. Ezt sajnos nem tudták normálisan megoldani az Illustratorban.
Lehet, hogy az lett a megoldás, hogy visszatértem a 9-eshez
a DXF-formátummal nincs semmilyen tapasztalatom, de corelkét ismerve simán lehet, hogy bugos a szűrője... Ahogy fejlesztik a programot, képesek bizonyos jól működő funkciókat elrontani. A 7-esben pl. jól ment a PrintMerge, a 9-esben már nem tartotta meg a gondosan beállított formátumokat, ami használhatatlanná tette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest