- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
Üdv! en 233MMX-en 128 mb rammal zuztam a corel 8-at, meg a quark 4et. nem volt gond a geppel (lassusagot leszamitva), inkabb az oprendszer miatt voltak problemaim (w98). aztan valtottam 400cel.-ra 256mb rammal, amivel minden nagyon jol ment, meg ugy tünt a 98 is jobban birja. amiota ''jobb'' (honnan nezzük...) gepem van nem csinalok grafikus melokat
...
-
Dexter68
addikt
Én csak akkor fejlesztem a gépet, ha az ''kitermeli'' az árát. Az előző gép egy 200mhz-s pentiumka volt 64 mega rammal... A vége felé megszánt egy haverom (rendszergazda a lelkem) és a kezembe nyomott egy 256-os ram-modult. Akkorát lódult a gépem, mint az állat. Szóval segített a rambővítés.
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
A kilövés igazából az, amikor az ember egy adott ívre felpakolja a kiadvány oldalait. Akkor ugye a 4-es oldal mellett nem az 5-ös van... Ha szétszedsz egy újságot, akkor látod Te is.
De én kilövésnek hívom azt a montírozást is, amikor van 32 féle névjegyünk és azt felpakoljuk vágójelekkel, meg ami kell. Ezt nem minden nyomdász szereti kilövésnek hívni, de akivel én dolgoztatok azzal ismerjük egymást 9 éve... Így aztán fél szavakból is
A csodálkozósra gondolsz? A gyári effektekkel az szokott lenni a fő baj, hogy nem működnek rendesen. Corelkében a vetett árnyék pl egy szürkeárnyalatos homály, ami szürkéből fehérbe megy át. Nem veszi figyelembe a háttér színét, így ha nem fehér a háttér az árnyék mögött, baromi randa hatást tud kelteni. Ezek kb. arra jók, hogy a marketingesek felírhassák a dobozra és eggyel növelhessék a verziószámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest