Hirdetés
- Magisk
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Milyen programból jön a file?
Nekem autocades importtal volt régebben szívásom, egy kört is vagy 500 pontból rakott össze. A betűket meg pláne. Gravírozni kellett volna úgy emlékszem az autocadból áthozott logót, de a gép kiakadt tőle, másfél órát reszelt rajta a sok node-tól. Inkább újrarajzoltam az egészet corelben, az a pár objektum már ment pikk-pakk
Ha neked az 5 perc várakozás embertelen, fiatal vagy még
Pentium 1-es gépen, 32 MB rammal, 200 megás fájlokat szerkeszteni, na az volt az embertelen. Meg amikor átküldtem a rip-re délután 6-kor, és reggelre amikor visszamentem dolgozni még nem számolta ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pentium 1-es gépen, 32 MB rammal, 200 megás fájlokat szerkeszteni, na az volt az embertelen. Meg amikor átküldtem a rip-re délután 6-kor, és reggelre amikor visszamentem dolgozni még nem számolta ki