Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Én is azt hittem hogy így van, hogy a default stílusban van. De nem. A paragrapf és a grapfic text is Arial nálam, mégis ha beírok egy betűt, már azt mondja hogy két font, az Arial és a MS Gothic van a dokumentumban. Ha kitörlöm egy font sincs benne.
Előfordul olyan is, ha beraktam mondjuk egy wordos szöveget, akkor van hogy ottmarad valahol egy (pl Times) enter, általában a lapon kívül, ami nulla karakter hosszú, de ezt ki lehet jelölni és letörölni. -
Soma01
veterán
Köszi szépen!
Ez lenne a logikus, igen! Csak még nem próbáltam ki. De mindenesetre elég béna ez a viselkedés, hogy a használt fontok listáján meg ott van. Minek van ott, ha nem használja? Csak megzavarja az embert.
Ezeket az alap betűtípusokat hol lehet beállítani? Legalább legyen egyforma mind a kettő vagy három.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest