Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
p a s s e r
üzenetére
Nem tudom mi a gond nálad, én redszeresen bele kell javítsak pdfekbe, és eddig nem volt probléma...
-
zzolika
aktív tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Ha nem görbeként van benne, hanem szövegként akkor lehet. Acrobat 9 Pro Extended.
Azzal lehet még gond, hogyha nem az egész fontot ágyazza bele, csak azokat a betűket amik szerepelnek a dokumentumban, akkor nem tudsz csak olyan betűt írni, ami már van a lapon. Valami subset font beállításnál lehet ezt kikapcsolni pdf íráskor.A kikopizás érdekesen működik... Kikopiztam egy szöveget, be egy másik pdf-be, és azt mondta nincs ilyen fontom, mert azt nem viszi át magával. Hiába adtam meg helyette feltelepített fontot, azt se vette be.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi