Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Nem írta vinyóra, mert nem zörgött, figyeltem. És a ramhasználat sem nõhet nagyon, egy 1 kB-os objektum beillesztésével. Ami nem is új objektum, mert ugye ugyanazt rakom be.
Gyorsabb a duplicate, ez igaz, csak az ugyanarra a lapja rakja. Én egy asztali naptár 52 lapjára szerettem volna felrakni ugyanoda, ugyanazt a logót, ezért akartam pasztázni. Aztán mivel nem bírtam kivárni, kiraktam a desktopra 500 mm-el, majd -500-al apply to duplicate minden lapon
Csak így mindig ki kell jelölni, fentre tenni.
A negyedik 1 gigás bitmappel 580 MB lett a memóriahasználat, tehát 6 MB-al nõtt csak. Hova teszi akkor? Az elérhetõ memória sem változott. Hát így nem sikerült letesztelnem, mennyi ramot bír megzabálni
Érezhetõ az X6-ban a több mag vagy a 64 bit? Gyorsabb mint az X4? Nem próbáltam még, érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- VR topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak így mindig ki kell jelölni, fentre tenni.