Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
HugóBoss #3180 üzenetére
Én lézervágó gépeken dolgozom. Van Corel és Illustrator is. DXF-et nagyjából sosem használunk. Vannak szoftverek, amelyek a *.dxf-et megnyitják, de bekerül még egy rakat csomópont (node) a görbékbe. Például, amikor anno fémlemezt vágattam egy cégnél *.dxf-ből, a fiber progijában az egyszerű kör - ami nálam még 4 szerkesztőpontból állt - náluk vagy 20-ból, 50-ből, nem emlékszem pontosan. A srác mondta, hogy ez általános probléma.
EMF-el nem is szoktam találkozni. Honnan szerzed be ezt a formátumot? Egyébként lehet ezzel is gond, de mint írtam, szerintem később generálódik a probléma.
A Shape Tool (F10) használatával meg tudod nézni, hogy konkrétan hány nodes van a grafikában, csak ki kell jelölnöd az objektumokat. Az ablak alján látni fogsz 2 számot (nodes, subpaths - ha jól rémlik).
Nekem az a kérdésem, hogy milyen anyagot vágatsz, vagy tudod-e milyen géppel. Azt kellene tudnom, hogy márkás CO2 gép, vagy kínai CO2, esetleg fémet vágatsz fiberrel.
A jelenlegi gépkezelő konkrétan *.dxf-et kér, vagy jó lehet más formátum is? Jó volna megszabadulni a *.dxf-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Jövedelem
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest