- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face #170 üzenetére
Valószínű engem ez azért nem foglalkoztat annyira, hgyo mi lesz ha utánrendelnek, mert ez még nem igazán fordult elő itt nálam
Én inkább egyszeri munkákat csinálok. Van visszatérő meló, de az egy reklámújság. A háttérszín az ugyanaz, de a képek mindig mások, de azt nincs mihez hasonlítgatni. A háttérszínt meg el tudja találni ez a nyomdász is a romayorral.
És ha mutatok neki egy nyomtatot, (akár egy tintasugarassal készültet), hogy olyat akarok, akkor azt is megtudja közelíteni hellyel-közzel.
Ha esetleg visszatérő megrendelésem lenne, és pont ugyanolyat akarnak, és nem azt kapják, és nekik az nem jó, akkor megmondom hogy nyugodtan el lehet vinni egy nagyobb nyomdába, de anyagilag az nekik nem lesz jó
De persze egyértlemű, hogy a 4 werkes gép az mindennél jobb, osztom a véleményt, de nekem arra nincs keret, hogy vegyek egyet, és arra sincs, hogy azzal csináltassam a dolgaimat, mert én így sokkal jobban járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest