- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
westlake #2189 üzenetére
ja persze semmi vész gondoltam, hogy sok a dolgod és ezért maradt ki emiatt jeleztem
Egyébként ASUS P5B Deluxe az alaplapom típusa és 800-as brand (noname) ramokat használtam a tuninghoz 904Mhz-n. a proci sorozatszámát most kihagynám majd leolvasom ha lesz rá időm és szétkapom a gépet. Sajnos gyenge memóriáim ennyit bírnak feszből meg még így is sokat adtam neki mivel 1,25-ön is stabil maradt ezen a frekin egyébként alapból 1,1-et adok csak neki amikor tuning nélkül megy.
A hűtés gyári volt semmi extra.
[Szerkesztve] -
kigyi_23
addikt
És én akkor bekerülhetek a listába?
Csak azért mert a 2047-es hozzászólásom óta várok -
kigyi_23
addikt
válasz
feka007 #2056 üzenetére
Én úgytudom a ramokat át kell állítani nem szabad auto-n hagyni állítsd őket mindig úgy, hogy ne menjenek túl magas frekiken.
Pl. 400-as FSB-n 1:1-be így 800-on mennek majd de sztem 400-as FSB alatt is állíthatod 1:1-re mivel úgyis feljebb fogod nyomni az fsb-t amikor rájössz, hogy ennyire bírja a prockó -
kigyi_23
addikt
Úgy tűnik memóriáim eddig bírták ez van majd beszerzek valami komolyabbat....
[link]
ezzel már felkerülhetek a listára? -
kigyi_23
addikt
Sziasztok nemtudom mennyire jó az eredmény amit eddig elértem 'fagyi' nélkül majd még próbálkozok tovább....
[link]
egyenlőre itt tartok alap feszen mert ugye 1,3 V az kb alapfesz.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged