- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Larry303
addikt
Tapasztalatodból ki is derül, hogy 425 n járatod....az, hogy miért nem tudok a saját tapasztalataimra támaszkodni az pusztán annak köszönhető, hogy bizonyos alkaltrészeim nem teszik lehetővé még egy teszt erejéig sem.....tudtommal nem is tőled kérdeztem, csak te a nagy tudásoddal belepofáztál ezél próbálkoztam a lineáris gondolkodásod kissé meggörbíteni....amúgy meg, nehogy azthidd, hogy a memsávszélesség az csak a benchmarkokon látszik ezért érdeklődtem volna valós alkalmazások terén elért tapasztalatokról.....
-
laragirl83
őstag
igen, de P5B szériánál van egy úgy nevezett speedstrap dolog, aminek következtében 400-as FSb felett, már +1MHz-el is visszaesik RAM performance! egészen olyan460-470MHz FSB-ig, itt kezdi el utolérni azt a szintet aminél 400-nál tartott!
más lapoknál is van ez strap dolog, állítólag giga lapoknál is van vmi, csak épp 380MHz körül, de ez nem biztos, Pietrosz írt erről vmit, hogy olvasta vhol... mind1 lényeg, ez akkor játszik ha p5b lapod van, de mint írtam korábban is, gyakorlatilag everest mem olvasáson kívűl mindenben gyorsabb gép magasabb MHz-en!
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen egeret válasszak?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.25
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő