- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Zull
senior tag
Sajna zs hianyaban ez: P5B-D, E6600, 2x512 533 Kingston, MSI Nx7800GT @ 470/1140, Diamondmax 9/10; PATA/SAT; 200/250GB, LG Flatron L1752T, Razer Diamondback, Steelpad S&S... (amugy a konfigom nem is igazan lesz uj, csak mivel elhalt az alaplapom azt garinal becsereltetem egy P5B-D-re, es veszek hozza egy E6600-at... kingstonok mennek 800-on, szal a 400-as FSB-vel ''nem lesznek gondok'', az utolso ket cumo meg cs-s mivoltomra utal
)
-
Zull
senior tag
a hajadra kenheted az nem azt jelenti hogy konnyu elerni, hanem hogy azon kivul hogy elmondhatod hogy te hajtotttad a legtobbre (ami magaban nagy szo) azon kivul ''semmire'' nem jo, mert nem jelenti hogy alatta uberbrutal rendszer van, nezd az uj wr-t, az ha jol emlexem kevesebb orajelen volt, es megis gyorsabb... szal... pl rendes felhasznalasban nem is viritananak, mondjuk nem is csoda, ezek tuningra kielezet masinak, es ez is az egyetlenegy celjuk, a wr elerese...
-
Zull
senior tag
Hat gondoltam vmi inteligens wr rol van szo, az orajel wr-t ugyis a hajadra kenheted...
Kb 5 hsz-el ezelott:
''Millen WR-t Tee?! Azzal semmmit se tartanak...''
Aztan most irod hogy:
''Akkor legközelebb írd le milyet...''
Kerdem en most! Minek irjam le mien wr-t ha szted semmiet nem tartanak vele? Ez szamomra ellentmondasos... Na de fejezzuk abba, csak azt akartam megtudni a core 2 tepoktol hogy kifejeztetten core 2-nel szamit-e vmit a plus 4 pin, es ezt mar megtudtam...
[Szerkesztve] -
-
Zull
senior tag
Egy core 2 duo nagyon morcos lehet ha nem kapja meg tuningkor a masodik 4 pines csatit?
-
Zull
senior tag
En stabilitast kicsit mashogy merek mint az atlag... Eloszor egy dual prime, hogy megtudjam mennyi a max homerseklet, meg futtatom 5-6 orat, vagy ameg meg nem unom, es ha ezt kibirja, akkor jon a multifunkcionalis DOW, 7 Insane geppel, addig ameg meg nem unom, es ha ez sem fagy ki, akkor semmise... Ez nekem mindig bevalt, bizom ebben a modszerben
-
Zull
senior tag
Hat meglassuk mert 1. nem mind1 hogy rakjak ra intelek a kupakot a procira, ezt mar west is irta... 2. meglassuk a tuningpotencialjat (megnezegetem majd alapfeszen mennyit bir) 3. a fesz amit kap az fugg azert par biosbeallitastol... (sok thermal managementes bizgentyu)
Amugy a nagy tesztelgetes remelhetoleg e7 penteken kezdodik majd, es valoszinu nem egyedul, mert baratomnak ha minden jolm1 egy P5BD-a es egy E6600-a lesz szinten, nem fogunk untakozni, az biztos... -
Zull
senior tag
-
Zull
senior tag
-Igy talan erted: [link]
-A masik hoy mint mar mondtam az elozo hszben, za a gond hogy nekem emghalt a regi P5WD2-Premiumom, es elvittem gariztatni, es eddig bevettek emg ienek, szoval megnezik meg hogy muxik-e (es ugyebar nemmuxik, ezt mar tom) szal nem fogok meg1 iet viszakerni, hanem becsereltetem... Es itt jon a gubanc hogy az idiota garancia az aqua-ba szol, es naluk meg nincs egyetlenegy 975-os lap se, csak 965-os... Es it jon be az hogy lehet megtom kerni oket hogy hozzassanak nekem egy 975-os lapot, de az vszinu nekem plus penz, meg plus ido, es nekem nincs tulasgosan kedvem ezen az ocska celeronon rohadni plus 1-3 hetet, plus 50mhz-ert... -
Zull
senior tag
Hat figy, mivel E6600-am lesz, ami ugye 9x szorzo, akkor ugye 9x425 = 3825, es west meg elobb mondta hogy 965-el meg max 3800, hat az nem vmi sok, nemazert... Es az en helyzetemet az neheziti ebben a dontesben, hogy en csak egy raktarkeszletrl tok valogatni, mivel a gariztatott alaplapomat kell becserelnem, es aqua-eknal nem eppen nagy a valasztek (momentan egy 975-os lap sincs) de sztem kivarassal hoznak nekem, csak epp ezert kerdes hogy megerie a plus penzt meg a kivarasi idot, es addig meg az idiota celeronomon rohadok... (azan nemtok cs-zni, mikor 640x480-ban egy smoke-tol leesik 10fps-re... ARGHHH, pedig ''semiprokent'' tolom)
-
Zull
senior tag
Az a baj hogy a P5W-t max ugy 425-435 FSB-re lehet huzni... Legalabbis kulfoldi tesztekben ennyit lattam atlagban... (peg pl PH!-n is ennyi volt)
-
Zull
senior tag
Öhömköhöm... Jo latom hogy nincs rajta csak 4es proci feszcsati? Meg no plus vga feszcsati? ( az asuson) Bar fura, meg ezek nelkul is ezzzel a lappal tartjak a sub 8 wr-t...
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
Itt P5W DH DELUXE-ot hasznalnak? [link]
Csak mert E6600-at szeretnek venni, es sokan mondtak (pl. west) hogy conroe ala 975x... Szoval most nemtom... Nemtom mit vegyek... Szal most inditok akkor egy ''poll-t'' hogy sztetek mien lapot vegyek? Mint mar mondtam E6600 ala kellene... Aztan majd a bejovo valaszok, meg kismillio netes test alapjan majd kifilozok vmit... -
Zull
senior tag
Core 2 duo mi? Jajj ugyanmar, ez a meno: [link]
Amugy lassan csatlakozom a klubbhoz, csak gariztassak meg a lapomat, mert nemtom mennyire lesznek joszivuek, aqua ugy kozepes szinten all gari teren... (mert anno ezt a sz*rt meg ott vettem... dehujeisvagyok...) szal gari meglesz jovok vagizni az E6400-eladdigis szep eredmenyeket
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest