Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
ashot
tag
Az miért van, hogy alapfeszen viszi (1,32V) az e6400-am a 3gHz-et, de a 3.2-őt csak 1,475V-on. Valamit be kell még állítani? . A memória késleltetést beszabályoztam, az miatt nem lehet. Még van valami trükkje?
-
ashot
tag
Az miért van, hogy alapfeszen viszi (1,32V) az e6400-am a 3gHz-et, de a 3.2-őt csak 1,475V-on. Valamit be kell még állítani? . A memória késleltetést beszabályoztam, az miatt nem lehet.
-
ashot
tag
a 800mhz-es kingmax memóriámat szerintetek max mennyin üzemeljem? 920mhz- körül még jó?
-
ashot
tag
meddig érdemes feszt emelnem az e6 400-as procimon, ami még hosszu távon nem káros.... annyira

-
ashot
tag
szasztok
szerintetek futtathatom 1,45 fesszel a c2d e6400-amat hossszu tavon, ha nem megy orthos alatt sem 66fok fole a mag? -
ashot
tag
Nah, visszavettem a tuningból 3,0-ra igy semmit nem kellett állítanom, csak a fesz van 1,35-ön és orthosban is csak 59-60ig megy fel, , jó lesz ez nekem, mégis sok az már ha 3,2 nék 1,45re kell ugranom fesszel
-
ashot
tag
a ventitt egyénileg kicsit a cool-nál erősebbre állítottam
-
ashot
tag
beállítottam, igy max 60-ra megy fel
-
ashot
tag
e6400-as procim van 3,2ghercen fut 1,45-ös feszen, visszavegye a tuningból, vagy nem sok nek?
-
ashot
tag
tényleg sok, vissza kell akkor vennem?
-
ashot
tag
ja, e6400-as procim van
-
ashot
tag
3,2 sikerült felhuznom a procit, alapból 42 fok körül , terhelten 67 fok körül mozog, de a feszt 1,45-ig fel kellett tolnom, az nem gáz? artic freezer 7-em van
-
ashot
tag
nah, a memória késleltetés átállításával elindult a gép,csak a winfos előtt kiirt vlami krixkraxot. ötlet?
-
ashot
tag
szasztok
ahoz kellene segitség, hogy ab9-es lapom van és egy e6400 as procim, amit 3,2-őn szeretnék hajtani, de az istennek sem engedi 350fsb fölé, a memóriát is leszabájoztam az nem lehet prob, eddig fesz emelés nélkül ment ,de már próbáltam minden feszt, akkor is megáll 350-él, nem indul a gép és sippantgat.
segedelmeteket előre is köszönöm -
ashot
tag
Szasztok
abit ab9-es alaplapom van és e6400-as procim, alapfeszen 350ig birja az fsb-t, de utána semmi, nem bootol a gép, felnyomtam a feszt 1,4-re de semmi, valaki tud segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest