- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
nem nagy szám a melegedés : nem valós az amit kiírnak a monitorozó programok. egyszerűen szar az érzékelő a prociban, ennyi.
ezt már magam is megtapasztaltam, mivel volt régebben egy ASUS Silent Square Pro hűtőm amivel max-ra járatva se tudtam lemenni 52-54fok alá.
namost amikor eladtam (mert miért is ne
) akkor a gyári hűtést tettem fel rá vissza, de ugyanazt a pasztát használtam mint az ASUS-sal, ugyanazon a sebességen hajtottam a procit, ugyanazzal a fesszel, és érdekes módon ez a kis töpszli gyári nevetséges papírnehezék is 54-55 fokon viszi a procit.
namost ilyenkor felmerül a kérdés hogy akkor vagy az Intel alkotott valami ŰBERÁLLAT földönkívüli technológiával készített csodagyárihűtőt. vagy tényleg az érzékelőkkel van a baj a prociban
de sztem úgyis kitalálod mi az IGAZ
Jorus : Wolfik melegebbek alacsonyabb feszen is.
egy francokat, egyszerűen nem jó a szenzor, ennyi.
ha most megfohom a gyári coolert teljesen normális hőm.-ön van, semmi melegedést nem észlelni, és azért egy ilyen kis hűtő igencsak meleg lenne ha tényleg valós lenne a progik által kiírt 54-55 fok
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Marathon (2025)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Honor 200 pro
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) akkor a gyári hűtést tettem fel rá vissza, de ugyanazt a pasztát használtam mint az ASUS-sal, ugyanazon a sebességen hajtottam a procit, ugyanazzal a fesszel, és érdekes módon ez a kis töpszli gyári nevetséges papírnehezék is 54-55 fokon viszi a procit.