- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Én amikor egy fél órára bekapcsoltam az overchargingot max-ra P5K-E-nél akkor még quaddal, természetesen nem javult a tuningpotenciál, utána visszatértem az addig használt mhz-re és onnantól kezdve a procimagok +10 fokkal jobban melegedtek.Mert overcharging előtt 78 fokosak voltak a magok Prime95 load-ban, utána meg 87-88 fokosak.Valamit tuti kinyírt az a beállítás, csak azt nem tudom mit.
Többet nem nyúlok hozzá.A premium-ot nem akarom kinyírni. 
-
Zé_Mester
őstag
NEKED MEG SKIZZ kollégának is :[/OFF]
ÉDES ISTENEM, segítsd tudatlan gyermekeidet a rögös úton, vezesd őket eme nagy sötétségben, mutass nekik utat, hogy megvilágosodást nyerjen elményük, és lelkük nyugalomra találjon !!! ÁMENna ennyit a komplett dologról LoL

Jó-jó értem én, csak mostanában olvashatatlan a topic mert csak "1.7V"-os hozzászólások vannak.
miről beszélsz??? hány ilyen állatot látsz még rajtam kívül aki megküldte szerencsétlen vasat 1,7V-tal ????
(ezt azért sértésnek veszem
)(overallcpu eredeti, javasol és max V-táblázat, megengedett max hőfok stb stb.)
ezzel csak annyi a baj, hogy amint más hűtésed van, rögtön ugrik az egész táblázat.
meg mi az hogy javasolt meg max V táblázat???? na nee idegesíts már,
ha én tuningolok akkor majd én eldöntöm mi nekem megfelelő, nehogy már egy táblázat mondja meg hogy mennyit adjak a procinak 
ui : a nitró nagyon tetszene, de a szárazjég már alakulóban van

Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel Core i9 11900
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Eladó INTEL Core i9-13900K 3.0GHz LGA-1700 BOX BX8071513900K
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Többet nem nyúlok hozzá.A premium-ot nem akarom kinyírni. 
)
ha én tuningolok akkor majd én eldöntöm mi nekem megfelelő, nehogy már egy táblázat mondja meg hogy mennyit adjak a procinak