Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Ja ja...elírtam.
Láttam a hírdetésedbe írtad valakinek hogy 1,7V orthos/prime95 stabil a procid léghűtéssel... milyen léghűtéssel sikerült ezt elérned?Screenshot-ot tudsz küldeni az 1,7V milyen mhz-en és hőfokkal sikerült elérned normál körülmények között léghűtéssel?
Csak azért mert az én léghűtésemnél jobb nem nagyon van tekintve hogy csak a Scythe Infinity-n 3db Noiseblocker SX2 van ami 128m3/h fúj a bordákra.E melett még 7db nagy teljesítményű venti forog 2500rpm környékén a házban...olyan cúg van a toronyházamban hogy a 4db vinyómat 20-23 fok körüli üzemi hőmérsékleten tartják a ventik..Na már most az E6850-et 3960mhz 1,536V-nél normál átlagos hétköznapi használat mellett, ehhez hozzátartozik hogy zárt házban,szobában, 25p alatt prime95 után 75-77 fokosak a magok, ezért is lennék kíváncsi neked 1,7V-nél milyen léghűtéssel sikerül a prime95-öt stabilan futtatni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak azért mert az én léghűtésemnél jobb nem nagyon van tekintve hogy csak a Scythe Infinity-n 3db Noiseblocker SX2 van ami 128m3/h fúj a bordákra.E melett még 7db nagy teljesítményű venti forog 2500rpm környékén a házban...olyan cúg van a toronyházamban hogy a 4db vinyómat 20-23 fok körüli üzemi hőmérsékleten tartják a ventik..Na már most az E6850-et 3960mhz 1,536V-nél normál átlagos hétköznapi használat mellett, ehhez hozzátartozik hogy zárt házban,szobában, 25p alatt prime95 után 75-77 fokosak a magok, ezért is lennék kíváncsi neked 1,7V-nél milyen léghűtéssel sikerül a prime95-öt stabilan futtatni.