Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
Meg aztán ugye mi van, ha a 13. órában hibázik?

sztem FELX MEG KAPALÁCS van akkor, és akkor többet nem hibázik semmit
sztem én álva idegbajt kapnék ha 13 óra semmittevés után egyszercsak restart vagy kékhalál lenne. sztem olyat rúgnék bele hogy a gyártója is meggebedne.
na de mindegy, ez én vagyok (lehet nem mindenki ekkora idegbeteg
)amúgy én az ilyen tuning dolgokat nem orthos meg prime alatt tesztelem, hanem játék alatt.
közbe elindítok alatta egy HD filmet, és utána játék. általába Crysis és Dirt a tesztkörnyezet.
ha ott hibázik, akkor mindenhol.
volt nekem is olyan hogy orthos ment meg prime is több mint egy órát, aztán leállítottam, beléptem crysis-ba és már a pálya betöltésnél megfagyott. sztem így hatásosabb a beállítás.
-
Anthony28
őstag
Ez azért nem egészen így van.
Általában, az esetek 99,99%-ban ha 8 órás teszt alatt nem hibázik akkor 13 óra után se fog és természetesen játékok alatt sem.Saját taasztalat.Kétlem hogy te már láttál ilyet hogy összedől a konfig a CPU-tól egy orthos stabil proci miatt.
Az orthos és a prime95 olyan részét is teszteli a cpu-nak amit sosem fogsz teljes mértékben kihasználni a mellett hogy kevés olyan valós alkalmazás van ami a 2 v. 4. magot 100% le tudja terhelni 8 órán keresztül.Egyébként pedig ez inkább fordítva igaz amit leírtál.Sokan használják úgy hiba nélkül a gépüket hogy nem orthos stabil a proci.Ők azzal érvelnek hogy ameddig minden rendben addig lexarják.Ez is egy álláspont.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Általában, az esetek 99,99%-ban ha 8 órás teszt alatt nem hibázik akkor 13 óra után se fog és természetesen játékok alatt sem.Saját taasztalat.Kétlem hogy te már láttál ilyet hogy összedől a konfig a CPU-tól egy orthos stabil proci miatt.
Az orthos és a prime95 olyan részét is teszteli a cpu-nak amit sosem fogsz teljes mértékben kihasználni a mellett hogy kevés olyan valós alkalmazás van ami a 2 v. 4. magot 100% le tudja terhelni 8 órán keresztül.Egyébként pedig ez inkább fordítva igaz amit leírtál.Sokan használják úgy hiba nélkül a gépüket hogy nem orthos stabil a proci.Ők azzal érvelnek hogy ameddig minden rendben addig lexarják.Ez is egy álláspont.