Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
autóval sem. a ramoknak az ajánlott 2.1v-ot adom. de úgy néz ki, mintha nem a ramok csinálnák, mert ha ugyan így 1000-ren hajtom őket csak 3000mhz vagy 2800mhz-es cpu mellett akkor semmi gond. lehet hogy nb vagy sb feszt kéne adni? bár már azt is próbáltam hogy mindennek adtam egy kis plusz feszt és ugysem akarta az igazságot. ki fogom próbálni még 4*1 giga crucial ballistix-el is. arra is gondoltam, hogy esetleg a 420w-os enermax lenne kevés? nade ramcsere miatt?? néztem az aláírásod egyébként épp most a g92-es topikban és akartam is privátot írni ezügyben, hogy nálad mi a helyzet de aztán benéztem ide és láttam, hogy pont te válaszoltál.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest