- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
bocsa ez most nem bántás képp szól, de már kicsit kezd lefárasztani (természetesen nem csak rád vonatkozik) !!!!
Ramokat nem merem cl4-be.
olyan aranyos mindenki, amikor beír ide és elkezd siránkozni hogy így meg úgy nem megy valami, és amikor rákérdezünk és adunk egy javaslatot, akkor mindig valami ilyesmi jön vissza hogy NEM MEREM !!!!
mit nem mersz ??? nem fogsz belehalni, ha átállítod !!! ki kell próbálni, max annyi lesz hogy nem lesz stabil tőle a gép, vagy visszaállítja magát az előzőre ha túl ÜBER neki a beállítás.
ennyi.olyan aranyos emberek vannak néha ezzel a nem merem dologgal : tegnapelőtt beszéltem egy sráccal msn-en és procit tuningolt. szinte könyörögni kellett neki hogy ne 1,485V-ot adjon a procinak, hanem górja meg 1,55V-tal aztán hajrá. és kezdte megint hogy : nem merem mert az sok , meg blabla.
az eredményes tuninghoz kell egy kis elszántság is, de lehet hogy csak én vagyok egy állat.

-
subaruwrc
félisten
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
ki kell próbálni hogy bírja e a ram.előre nem lehet tudni.
myers az gáz akkor... emelj az nb nek feszt
mondjuk 300on nagyon nem kéne de hátha. ramot nem kell ennyire alulhajtani. 800+-20mhz cl4be mehet szerintem gyári feszen
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One / Xbox Series játékok
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest