- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
-
robyeger
addikt
és senki nem merjen akadozásra panaszkodni, hiába a Core2, ha be van kapcsolva neki a win-ben a virtuális memória(lapozó vagy swap fájl)
Valamiért még akkor is ír bele, ha több gigányi méretű adatokat(fájlokat) másolunk a HDD-k között. Ezért várom már az SDD meghajtók(vagy esetleg hybrid HDDk) elterjedését, szerintem akkor már Bill Gates is kicsit fellélegezhet.
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
a TV nézés(felvétel) egyedi dolog, mivel analog jelet kell digitalizálni, amit azt jelenti hogy pont adott időpillanatokban kell cselekednie, valószínűleg a TV tuner kártya nem tud rendesen pufferelni a géptől függetlenül. Nekem is VIVO -s kártyám van és netezés közben a másik monitoromon TV nézek, észrevettem már akadozásokat(különböző váltásoknál), hogy ez a VGA kártya hardver vagy a driver szoftver hibájából adódik vagy lehet szidni a windows-t is(PC arhitekturát) a fene tudja
. Az északi és a déli híd közötti max. adatátvitelhez tuti semmi köze.
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
AMD-s élményeidet miért ebben a topicban publikálod és miért hozzod összefüggésbe az Intel platformos VIA PT880 Ultra chipsettel?
Tök más a kettő attól hogy a VIA cég gyártotta!
A számítógép különböző alkatrészeit különböző áteresztőképességű buszok kötik össze, egy alkalmazás max. olyan sebességel tud csak futni, amennyi a használatban lévő alkatrészek és buszok feladathoz mért leglassabbikának kapacitása(MB/sec - a beérkező kész adatfolyam sebessége). Ez többnyire maga a winyó. Miért te mit értesz rendszerterhelésen(Intel vs. VIA chipset esetében)? -
robyeger
addikt
-A két külön platform(AMD vs. Intel) chipsetei között nem lehet párhuzamot vonni, még ha ugyan azon gyártó is! Azt el kell ismerni, ha valamilyen noname bővítő kártyával használod előfordulhat, hogy azok driver-eit lusta módon általában csak Intel chipsetes környezetre tesztelik.(habár itt is driver frissítéssel később javítani szokták)
-Az igaz, hogy a V-link átvitele PT880 Ultra lapka esetében csak 1066MB/sec, az Intel lapkáké pedig 2MB/sec, de kérdezem milyen winyód van neked, hogy a két híd között kicsi lenne ez a sávszél?
-Ha pedig ennyire benne vagy a videókódolásba, akkor én 4magos Intel procit javaslok, de már az új Bearlake(P35) chipsetel, az 1333Mhz FSB miatt, de ennél is inkább a winyók átvitele és a ram mérete fog korlátozni. -
robyeger
addikt
munkahelyen több Asrock lap üzemel(VIA880-al is), gond nélkül. Annyi hogy több a kezdeti gyermekbetegsége, mint pl. Asus lapnak, de ha legfrissebb BIOS-al és legujabb driverekkel használod alapon tökéletesen elpöfög. én nem vettem észre, hogy lassabb lenne az IDE-je(4db RAID0 kötekben talán a V-link miatt), meg amúgy is a winyó a legcsigább periféria, nem az alaplap
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
a PH cikk nem foglalkozott a 865 chipset tuningjával, gyári alapórajeleken viszont helytálló, amit írtak. Namármost ha tuningolni szeretnél mondjuk egy E4300-ast, akkor min. Asus P5L 1394 deszkát javaslok, ha nem akarsz tuningolni akkor bőven megteszi egy Asrock 4CoreDual-VSTA deszka is.(ebbe belepakolhatod a régi cuccaid)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest