Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Nah, olcsón megúsztam a dolgot. Másik topikban említették még az alaplapi elemcserét is, és az volt a megoldás, úgyhogy a tápom köszöni szépen, él és virul.
-
i are robot
senior tag
Igen-igen, ez az, bár kicsit másra emlékeztem (a képek viszont már sajna nem elérhetőek). Köszönöm, gyorsak voltatok.
Én nem értek hozzá, és eszem ágában sincs nekiesni, csak valószínűleg kondenzátor problémákkal küszködik a Coolink AP-400X-es tápom, és az érdekelt, hogy ha leszedem a burkolatát, mit és merre keressek. A javítást/cserét valószínűleg meg tudom oldani, van hozzáértő ismerősöm.
Mégegyszer köszönöm a villámsegítséget. -
i are robot
senior tag
Ha jól emlékszem, egyszer régebben találtam itt az egyik PH fórumban egy linket, amiben egy Coolink táp szervizeléséről írtak pár sort, fotókkal illusztrálva. Ha tényleg jól emlékszem, akkor valami kondenzátor ment ki benne, és annak a cseréjéről szólt az írás, most viszont egyszerűen nem találom (meg bonyolultan sem). Ha valaki esetleg tudja miről beszélek, és belinkelné nekem, megköszönném. Keresőt ismerem, és használtam is, de nem segített, azért fordulok a közösségi tudásbázishoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Micro Four Thirds
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest