Keresés

Aktív témák

• atosz

őstag

válasz pBandi #18 üzenetére

Hmm, felgyulladt nalad is? :C
    Szerintem nem rovidzar volt, mert elotte ment, es nem nagyon bantottam, aztan ki tudja...
    Amugy mind a 3 venti 0.1A-os, igy elviekben alatta marad a 0.35-nek.

• atosz

őstag

Udv!

Kicsit alkottam tegnap este, ugy nez ki sikeresen elfustoltem egy coolink fordulatszamszabalyzo potmetert. :C Kivancsi lennek, hogy miert is tortent. Elore megjegyzem, eleg homaly vagyok az elektronikahoz...
    Tehat cserelgettem a ventiket. Eleinte ugy volt, hogy ket Coolink Breeze a hazban (oldalt es hatul), amelybol egyet szabalyzott a poti. A tapba meg multkoriba betettem egy Silent Bladet. Azt szerettem volna, hogy egyszerre tudjam szabalyozni (egy potmeterol) a ket hazhutot. Ma szervaltam ket ventiscsati-elosztot, es elkezdtem varialni. Kicsereltem a tap ventijet egy Coolinkre, mert annak egy picivel nagyobb a levego-szallitasa, es gondoltam, ha mar lud, legyen kover, rakotom azt is arra a korre. (Van meg ketto szabalyzo: az egyik a VGA-e, a masik a procihutoe.) A tapba ugy van beteve a venti, hogy nem volt szivem elvagni a kabelt, meg lusta voltam forrasztgatni, igy kivezettem a csatijat. Igy egymasbadugdostam az elosztokat, es rakotottem mind a harmat egy potira, ami az egyik alaplapi csatlakozorol szivta a naftat, mert gondoltam, igy legalabb a tapban levo venti fordulatszamat figyelhetem. Mikor elinditottam a gepet, szepen elkezdett a panel vilagitani es fustolgott egy jot. Persze kapasbol kilottem a cuccot. Mint ahogy utolag megneztem, hogy muxik e az a poti, bebizonyosodott a gyanum, hogy kaput. Jelenleg igy van, mint amikor elfustolt (csak nem az alaplapra van dugva), es megy az osszes venti, csak max fordulaton, nem lehet oket szabalyozni. :O
    Tehat a kerdesem, hogy mitol szallt el, mi volt az a - gondolom nagy okos - dontesem, ami megpecsetelte a sorsat a szabalyzonak, ellenallasnak? :F

Kosz elore is a valaszokat!

Ps: Keson van, faradt is vagyok, lusta is vagyok visszaolvasni, igy kerlek titeket, nezzetek el nekem a helyesirasi- es stilisztikai hibaimat. :Y

Aktív témák