- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
-
pBandi
tag
Skacok én már régebben is így jártam aztán az összeset úgy kidodtam a kukába csak úgy csörgött... Hiba oka ahogy becsavarozod a potmétert a házhoz ér a 3 kivezetésből legalább 2, így rövödrezáródik, és kiég abban a pontban, ha ez hosszabb ideig van akkor fel is gyullad, úgy mint nálam annak ellenére hogy éppen semmi se volt rákötve... Megoldás egy kis darab szigetelőszelag felragasztása a 3 kivezetés és a ház közé.
Még valami: max 0,35A áramot bír. (Ez nem 2-3 venti)
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Udv!
Kicsit alkottam tegnap este, ugy nez ki sikeresen elfustoltem egy coolink fordulatszamszabalyzo potmetert. :C Kivancsi lennek, hogy miert is tortent. Elore megjegyzem, eleg homaly vagyok az elektronikahoz...
Tehat cserelgettem a ventiket. Eleinte ugy volt, hogy ket Coolink Breeze a hazban (oldalt es hatul), amelybol egyet szabalyzott a poti. A tapba meg multkoriba betettem egy Silent Bladet. Azt szerettem volna, hogy egyszerre tudjam szabalyozni (egy potmeterol) a ket hazhutot. Ma szervaltam ket ventiscsati-elosztot, es elkezdtem varialni. Kicsereltem a tap ventijet egy Coolinkre, mert annak egy picivel nagyobb a levego-szallitasa, es gondoltam, ha mar lud, legyen kover, rakotom azt is arra a korre. (Van meg ketto szabalyzo: az egyik a VGA-e, a masik a procihutoe.) A tapba ugy van beteve a venti, hogy nem volt szivem elvagni a kabelt, meg lusta voltam forrasztgatni, igy kivezettem a csatijat. Igy egymasbadugdostam az elosztokat, es rakotottem mind a harmat egy potira, ami az egyik alaplapi csatlakozorol szivta a naftat, mert gondoltam, igy legalabb a tapban levo venti fordulatszamat figyelhetem. Mikor elinditottam a gepet, szepen elkezdett a panel vilagitani es fustolgott egy jot. Persze kapasbol kilottem a cuccot. Mint ahogy utolag megneztem, hogy muxik e az a poti, bebizonyosodott a gyanum, hogy kaput. Jelenleg igy van, mint amikor elfustolt (csak nem az alaplapra van dugva), es megy az osszes venti, csak max fordulaton, nem lehet oket szabalyozni. :O
Tehat a kerdesem, hogy mitol szallt el, mi volt az a - gondolom nagy okos - dontesem, ami megpecsetelte a sorsat a szabalyzonak, ellenallasnak? :F
Kosz elore is a valaszokat!
Ps: Keson van, faradt is vagyok, lusta is vagyok visszaolvasni, igy kerlek titeket, nezzetek el nekem a helyesirasi- es stilisztikai hibaimat. :Y -
Sundesz
addikt
Hi!
Tudna vki monadni pár jó tápot ehez a konfighoz!
ASUS A7N8X-X; AMD Athlon XP 2500+; 2x512 DDR333 Kingston CL2.5; Sapphire Atlantis 9800Pro 128 DDR; Maxtor DiamondMax 120GB 7200RPM, Toshiba SD-R5002, Toshiba SD-M1812, 3venti, tv kari, neon, FireWire, LAN... -
TexT-BoY
addikt
válasz
Sniper_BOY #12 üzenetére
a tápra nem lehet:D
fizikailag lehetetlen:D 3pin to 4pin:DDD najó van átalakitó de most nekem nincs:( -
TexT-BoY
addikt
válasz
Sniper_BOY #10 üzenetére
hát nemértem amit mondassz:D
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Sniper_BOY #8 üzenetére
3250et pörög és 40dba felett vna a hangja:D
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Sniper_BOY #6 üzenetére
adataimnál a táp: CT DT350:)
tehát visszaköthetem??
nemtom hogy zárlat-e most is rá van dugva a lapra a poti és csak aggodom hogy mivan ha 0ra csavarom... semmi más:)
pl valamilyen elektronik megadhatya magát?:D
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
Sniper_BOY #4 üzenetére
öhm nem szeretném kikötni:) 10fokkal melegebb van ha nincs bent a venti
sajna a xar Titan hűtőmnek kell a hdeglevegő
azt mond meg hogy lehet-e baja valaminek ha 0ra cxsavarom a ventit 1x1x???
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
Sniper_BOY #2 üzenetére
nem ez a ház elejébe szerelt 12cmes venti:) lent szíja a léget:DDD
-
TexT-BoY
addikt
szal a minap szikrázott a poti a gép bekapcsolása után.. megnéztem fémmel érinkezhetett valami áramos része:))
szal visszaraktam oda ahonnan leesett és bekapcsoltam kis égettszag asztán semmi több...
gép be bootol Abit EQ elindít: tyii mondom 0pörög a venti
lenézek a házhoz a venti áll!!! potit csavarom picit elindul a venti Abit EQ szerint 40000000rmp-el pörög..
szal most igy állok:)
szerintetek abbol baj lehet ha északa 0-ra tekerem a ventit?
vagy mire felkelek errös égetszag lessz:)?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest