Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
A hardverapron Hypnotica-tól vettem egy CM Storm Troopert, még garanciális, de a garanciája, még nem ért ide, küldené, ha marad a ház. Ma jött meg a ház. A kérdésem a következő: hol lehet találni hozzá hiányzó kiegészítőket? Hiányzik a 20 cm-s venti, de az nem gond, vásárolható akár 2 db 14-es is, alulra meg 12-es 1 db, mert az ssd keret sincsen meg. Aztán a felső porszűrő hiányzik, az kellene hozzá. Valamint 7 dfb HDD tálca is kell, mert csak 1 db van meg.Ezt találtam (angolul nem tanultam): [HDD Cage], ebből megvan a 2, tehát ez nem kell.
Viszont ebből találtam: [Acessories kit], ez hiányos lehet, bár csavarok találhatók máshol is, nem baj ha nem gyári. Bár szerintem a gépház hangszórója sincsen meg.
Illetve: [HDD Tray], na pontosan ebből kellene a 7 db.
[20 cm-s blue led], [20 cm-s red led], [20 cm-s ledes], bár ez nem lényeges, mert akármilyen jó venti kerülhet felülre, akár 2 db 14-es is. Valamint nem biztos hogy a légszállítása, és más adatai ezeknek jó is lenne.Az is opció, hogy visszaküldöm, ő visszautalja a pénzt, aztán keresek másik troopert, de ha lehet ezeket beszerezni, akkor jó is lenne a ház. A fő lényeg a felső porszűrő (azt nem is sikerült találnom), + a hdd tálcák.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Suzuki topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest