- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz
Phil Collins #16 üzenetére
akkor jo mert nalam ketto 3 tus es 1 negy tus (PWM-es) van
(Asus M2NPV-VM)
[Szerkesztve] -
vampire17
addikt
en is pont a ketto kozott vacilaltam. aztan inkabb ennel maradtam mert a freezer PRO rol olvastam egyket problemat. foleg az erintkezo felulet minosegerol (nincs polirozva) meg allitolag letori a a keret rogzitopockeit
amugy te is a bird nel nezted vagy talaltal mashol?
[Szerkesztve] -
vampire17
addikt
''Az északi híd hűtője biztonságos távolságba került a Hyper TX-től. A hátsó légterelő lemezt jól irányozták, pontosan oda vezeti az áramlatokat, ahova kell, a FET-ek bordájára. Ez az irányítás hőcsöves hűtésű északi hidaknál is jól jön, mert hőleadójukat a CPU-foglalat mögé szokták tenni.''
a ph! teszt szerint -
vampire17
addikt
válasz
Phil Collins #2 üzenetére
hmm akkor lehet befizetek ra. nekem is egy darab 80mm es silent blade lesz a gephazamban. meg egy Zalman ZM360B-APS tap. remelem ez igy egy elegge csendes combo lesz
egy AM2 es 4200+ fog benne muzsikalni. remelem meg eleg hozza ez a venti.
de meg mindig keresem hogy honnet tudnek venni?
ezt a helyet ismeritek? http://www.birdpc.hu/ itt elegge jo arban van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged