- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
Sziasztok! Szeretném újra hűtőpasztázni az E8200 procimon a TX2esemet, mit tudtok ajánlani? Köszönöm a segítséget előre is
-
atika88
senior tag
válasz
Williams #1984 üzenetére
Először is milyen procid van? Mivel most E4300 at írtál...nemtudom h ez van e még vagy új (mivel az AC Alpinét is lecserélted)? Milyen az alaplapod? Így kicsit könnyebb lenne a válasz!
Másodszor mivel mérted? Az ajánlott a REAL TEMP, ami nagy valszínűséggel valós adatokat közöl! Szóval annak kell hinni!
Hármadszorra nézd meg az alaplap biosában h CPUd milyen hőfokon van?
Negyedszerre jól tetted fel ugye a hűtőt? Mivel ez is okozhat problémát h a négy pöcök közül pl egy totál nincs felpattanva ...? -
atika88
senior tag
Üvd!
Nos én azt csináltam, hogy a TX2őt csatiját lekaptam és rátettem a SYSTEMFAN2 re az alapon! Nos ez előző fordulatszám kb 2000volt szinte! Most 1100-1200RMP az alaplap BIOSA szerint, ami szerinte a leghihetőbb adat! EVERST pl kicsit többet mutat! De lényegesen halkabb a hűtő! A másik h előtte 36-39es mag hőfokaim voltak (realt temp szerin) a procim a bios szerint 38fokos! Terhelve nem ment még soha 60fok fölé sem!
Nos ha vkinek egy olcsó gyors megoldás kell ezt tudom ajánlani! Nekem tökéletesen megfelel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged