Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 FE – fenséges méret
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
Üvd!
Nos én azt csináltam, hogy a TX2őt csatiját lekaptam és rátettem a SYSTEMFAN2 re az alapon! Nos ez előző fordulatszám kb 2000volt szinte! Most 1100-1200RMP az alaplap BIOSA szerint, ami szerinte a leghihetőbb adat! EVERST pl kicsit többet mutat! De lényegesen halkabb a hűtő! A másik h előtte 36-39es mag hőfokaim voltak (realt temp szerin) a procim a bios szerint 38fokos! Terhelve nem ment még soha 60fok fölé sem!
Nos ha vkinek egy olcsó gyors megoldás kell ezt tudom ajánlani! Nekem tökéletesen megfelel!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- Diablo IV
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest