Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
A csavar elfér, mert ha jól becsavarozod, akkor csak fél mm-rel áll ki, míg a gumipöcök 1-2 mm-rel (legalábbis amik nekem vannak), és ez pont elég ahhoz, hogy már ne lehessen visszahúzni a burkolatot a bordára.
"elképzelésem sincs hogy hogy a f@szba van rögzítve a gyári venti."
Nem kell semmi meglepőt várni, oda van csavarozva és kész.
Lehúzod a burkolatot (ahogy privátban írtam is, először elég nehezen jön le), aztán lecsavarozod a régi ventit, fel az újat, visszahúzod a burkolatot, és kész. A gumipöcköknek egyébként semmi értelme ebben az esetben, mert kizárt, hogy rezonáljon a venti a bordán. Az új venti felcsavarozása nekem elég nehezen ment, mert a lyukak nem pontosan ott voltak a burkolaton, ahol a ventin, de ráerőszakoltam valahogy. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehúzod a burkolatot (ahogy privátban írtam is, először elég nehezen jön le), aztán lecsavarozod a régi ventit, fel az újat, visszahúzod a burkolatot, és kész. A gumipöcköknek egyébként semmi értelme ebben az esetben, mert kizárt, hogy rezonáljon a venti a bordán. Az új venti felcsavarozása nekem elég nehezen ment, mert a lyukak nem pontosan ott voltak a burkolaton, ahol a ventin, de ráerőszakoltam valahogy.