Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
100kg
tag
Hello!
Lenne 1 kis gondom! Van ugye a komfigom ami látható a profilomban ugye Hyper TX hűtőm van. Ma unatkoztram 1 kicsit és kipróbáltam mennyire melegszik fel a proci ha nincs bedugvaa cpu venti (500RPM-en ment optimal-ra állítva 22C terhelésnél szokott 700RPM-re felkúszni 30C kb.) Venti nélkül is egész jó volt terheléssel 45C lett kb. jó meg is volt a teszt de amióta visszadugtam a ventit nem akar más fordulaton működni csak 1200RPM nem értem mi lehet a baja mindent átnéztem biostól kezdeve a vezetékeig de minden úgy van ahogy eddig volt hőfok így is ugyan annyi lehet csak elromlott a szabályzó? ide is beírtam még hátha itt előbb tudtok válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- SörcsaPH!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi