- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakacs
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy TX3-at a 2500k procimra, és meg vagyok vele elégedve. Szoftveresen lehalkítottam a ventijét, hogy csak 60 fok fölött menjen a 1100-1200 fordulat fölé. ( Nálam ez a legalacsonyabb fordulata valamiért). Meglepően sokági bírja 60 fok alatt tartani így is, pedig direkt meghúztam picikét a processzort (4.2GHz, 1.2 volt). Szal nagyon tetszik és még kicsi is meg könnyű is.
Viszont! Ha felpörög akkor nagyon hangos, és ez zavar. Bár ilyet csak intelburntestel csinált idáig, de akkor is. Néztem 9 centis ventilátorokat, leginkább a swif2 és noctua ventieink akadt meg a szemem, hiszen ezeknek 1100-es fordulaton sokkal nagyon a légszállításuk mint a TX3 ventijének. 40 m^3/h érték körül vannak. Lehetséges ez? Ugyanakkora venti hasonló fordulatszámon dupla légszállítást produkáljon? Ha igaz lehet lecserélem.
Ha valakinek van tapasztalata az említett ventilátorokkal, írhatna nekem.Előre is köszönöm
zakacs
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Marantz PM6010k prémium erősítő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest