- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Honor profi iPhone másolásban
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
Szóval most kicsit változtattam a felálláson, újrapasztáztam AS5-el, és megfordítottam, illetve a hátlapra vágtam egy ventihelyet, ide került egy 12-cm es Glacialtech Silentblade, ami befúj utána 1cm hely, a hyper tx hűtője, és a másik oldalára a coolernek gumival felműtöttem valahogy mégegy 12 centis Silentblade-et. Így alapfeszen, visszavéve 2800MHz-re orthos small fft alatt 61 °C körül fluktuál, néha 62, néha 60. Egy fekvő faházban van a gépem, eddig 2 venti fújta egy ''légcsatornán'' át a gépet, egyik be, egyik ki, így most oldalt és hátul be, és jobb oldalt ki. Már elfogadhatóbbak a hőfokok, de még mindig elmaradnak az itt olvasottaktól.
Vagy lehet hogy csak jól mér a lapon a szenzor? 
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- FSP Hexa+ Pro 600W (H3-600) 80+ minősítésű tápegység.
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy lehet hogy csak jól mér a lapon a szenzor?