Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
helotok.. szerváltam én is egy hyper TX2-őt de az a gondom hogy maxon pörög a ventije és az mar picit bántja a fülem.. olyan 1000 körül jó lenne.. azt hallottam hogy a giga P45ös lapja nem tudja szabályozni a ventint? ez tényleg így van?
a lap biosában nincs nekem olyan beállitás hogy voltage-ra teszem a ventit .. a gyári coolert azt szabályozta a lap az 4 tűs..próbáltam a giga féle easy tune progival de nem csinalt semmit.. jó lenne vmi megoldás erre most nem szeretnék venni másik ventit meg potival se akarom szabáloyzni..

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- League of Legends
- Milyen asztali médialejátszót?
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a lap biosában nincs nekem olyan beállitás hogy voltage-ra teszem a ventit .. a gyári coolert azt szabályozta a lap az 4 tűs..próbáltam a giga féle easy tune progival de nem csinalt semmit.. jó lenne vmi megoldás erre most nem szeretnék venni másik ventit meg potival se akarom szabáloyzni..