Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
helotok.. szerváltam én is egy hyper TX2-őt de az a gondom hogy maxon pörög a ventije és az mar picit bántja a fülem.. olyan 1000 körül jó lenne.. azt hallottam hogy a giga P45ös lapja nem tudja szabályozni a ventint? ez tényleg így van?
a lap biosában nincs nekem olyan beállitás hogy voltage-ra teszem a ventit .. a gyári coolert azt szabályozta a lap az 4 tűs..próbáltam a giga féle easy tune progival de nem csinalt semmit.. jó lenne vmi megoldás erre most nem szeretnék venni másik ventit meg potival se akarom szabáloyzni..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest