- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
elfelejtette #3336 üzenetére
Értem. A háza nem valami jó. Nincs benne 12cm házventi, és úgy használja hogy leszedi a ház oldalát..pár fokot ér..Mondtam neki hogy ruházzon be egy normális házba
lehet kevésbe lesznek porosak az alkatrészek
Azt mondta majd
A procija viszont bios 1,2v-ra(cpuz 1,16v) téve viszi/vitte a 3Ghz-et valszeg még töbet is, de pl orthos alatt felment 70 fokra gyári hűtővel..hm mondom itt valami nem jó. A paszta az ezüstde nekem is volt e5200-am és ez a paszta de nem volt ilyen sok..De most az e8400-at is ezzel pasztáztam és jók a hőfokok(idle 40 load 50) viszont ez TX2-vel 1000 fordulaton.
kössz a helpet üdv! -
őstag
Hi all. Egy haver szeretné cserélni az e5200-on a gyári hűtést. TX3-mat javasoltam neki. Úgy tudom pwm szabályzású venti van rajta, tehát automatikusan szabályozza a venti fordulatát. Megnéztem a coolermaster honlapján az adatait és látom hogy 800-2800 rpm között szabályozódik a ventije..Akkor ez most azt jelenti hogy ha terhelve van neki a proci, akkor a venti egyből 2800-ra kapcsol vagy annak függvényében emeli a fordulatot ahogy melegszik a proci, és mondjuk egy e5200 esetében nem valószínű hogy akár a 2000-ret is eléri. Vagy pl az 1500-at.Világosítsatok fel légyszives !.Mert a 2800-as fordulat az eléggé hülyeség szvsz.
Bár igaz hogy 3ghz-re akarjuk majd belőni. Nem akarom hogy utána nekem magyarázzon hogy hangos a hűtő
köszi a választ üdv! -
őstag
válasz
Mr. Teddy #2316 üzenetére
lol
..Igen igy már annyira nem jó ár érték arányú hogy kell venni hozza potmétert vagy másik ventit.. sőt én már az előlapi szabályzó panelnél tartok
(8k).. de nem fogok venni sztem ilyet.
. Ja és persze hogy én is megnéztem tegnap neten hogy az AC Freezer 7 pro az 4 tűs csatis és ez tovább bosszantott
Meg az hogy az első Hyper TX (ami még nem TX2 volt és külön AMD-s meg Inteles volt) az is 4 tűs volt .jáj
..
Egyébként én olvasgattam a topikba hűtő vásárlás előtt és csak azt láttam hogy a giga lapok tudják szabályozni azt viszont nem hogy a P45 az nem
ez a legolcsóbb venti szabályzó zalman FAN MATE 2 -
őstag
-
őstag
helotok.. szerváltam én is egy hyper TX2-őt de az a gondom hogy maxon pörög a ventije és az mar picit bántja a fülem.. olyan 1000 körül jó lenne.. azt hallottam hogy a giga P45ös lapja nem tudja szabályozni a ventint? ez tényleg így van?
a lap biosában nincs nekem olyan beállitás hogy voltage-ra teszem a ventit .. a gyári coolert azt szabályozta a lap az 4 tűs..próbáltam a giga féle easy tune progival de nem csinalt semmit.. jó lenne vmi megoldás erre most nem szeretnék venni másik ventit meg potival se akarom szabáloyzni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged