Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
Ne mond már hogy hangos
Szerintem teljesen rendben van a hangereje, hacsak nem valami hőcsöves passzív hűtésű géped van. Lehalkítani úgy lehet, hogy szabályzod a venti fordulatszámát, nekem egy Zalman szabályzópanelem van, egyéb megoldást szerintem itt is találsz ebben a topikban. Nálam egy E6300-at hűt 3,2GHz-en, és sokszor minimal fordulaton jár a venti. Az 56 fok teljesen korrekt hőfok prime-al terhelt állapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- GameMax Dark Ranger + Cooler Master 600W tápegység
- Chieftec Smart Seriels GPS-400A8 80 Plus minősítésű 400W tápegység
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- Eladó egy Be quiet! Silent Loop 3 360mm processzor hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem teljesen rendben van a hangereje, hacsak nem valami hőcsöves passzív hűtésű géped van. Lehalkítani úgy lehet, hogy szabályzod a venti fordulatszámát, nekem egy Zalman szabályzópanelem van, egyéb megoldást szerintem itt is találsz ebben a topikban. Nálam egy E6300-at hűt 3,2GHz-en, és sokszor minimal fordulaton jár a venti. Az 56 fok teljesen korrekt hőfok prime-al terhelt állapotban.